Arbeidsovereenkomst laten opstellen

Wanneer u als ondernemer werknemers in dienst heeft, is het zeer verstandig om arbeidsovereenkomsten met hen te hebben. Hierin staan belangrijke afspraken, over bijvoorbeeld concurrentiebeding, hoogte van het loon en hoelang de proeftijd duurt. Met zo’n arbeidsovereenkomst voorkomt u onenigheid en zelfs rechtszaken. Bij Young Law kunt u een arbeidsovereenkomst laten opstellen.

Ja, ik wil een arbeidsovereenkomst

Gratis intake? Bel ons:
+31 (0)85 065 47 37

De inhoud van een arbeidsovereenkomst

De arbeidsovereenkomst is dus een juridisch document waar alle rechten en plichten voor zowel de werknemer als de werkgever in staan. Onderstaande opsomming dient sowieso in het document te staan:

  • De datum van indiensttreding.
  • De functie of het soort werk dat de werknemer zal verrichten.
  • Concurrentiebeding (indien van toepassing).
  • Pensioenregeling (indien van toepassing).
  • Hoeveel uur per week de werknemer gaat werken.
  • Welke vergoeding de werknemer zal ontvangen.
Direct starten

Soorten arbeidsovereenkomsten

Daarnaast is het van belang dat u nadenkt over wat voor soort arbeidsovereenkomst u wilt laten opstellen. Tijdelijk, onbepaalde duur of op oproepbasis? Wat voor contract u ook aan uw medewerkers geeft, het is van belang dat alles juridisch in orde is. Op die manier kunt u zichzelf indekken bij eventuele onenigheden. Als u dat niet doet of niet nodig vindt, kan dit grote gevolgen voor uw onderneming hebben. U loopt namelijk het risico dat er achteraf toch sprake is van een arbeidsrelatie en dat u met terugwerkende kracht het salaris zal moeten betalen.

Bespaar tijd en geld, kies voor Young Law

Zorg dus te allen tijde voor een schriftelijke arbeidsovereenkomst die voldoet aan de eisen van de wet, zodat verwarring over elkaars rechten en plichten niet kan voorkomen. Bij Young Law kunt u arbeidsovereenkomsten op maat laten opstellen. Zo weet u zeker dat u een juridisch document overhandigt waarin beide partijen zijn vertegenwoordigd. Bovendien heeft elke medewerker een eigen arbeidsovereenkomst, wat voor u veel tijd en geld betekent om die op te stellen. Vraag daarom Young Law dit voor u te regelen! Bestel nu hier een arbeidsovereenkomst op maat.

Start nu met het maken van een arbeidsovereenkomst.

Ik wil een arbeidsovereenkomst maken

Meer weten? Neem gerust contact op en we helpen met de perfecte oplossing.

Neem contact op