Maatwerk: hoe werkt het?

Met Maatwerk van Young Law kiest u voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. U ontvangt binnen tien werkdagen juridische documenten die volledig zijn toegesneden op uw onderneming. En dat voor een Young Law-prijs!

De voordelen van maatwerk juridische documenten

Samen met uw persoonlijke jurist gaat u aan de slag met uw juridische documenten. Daarvoor kijken we naar uw organisatie en de manier waarop u werkt. Hoe zit dat juridisch? Welke oplossing past het best bij uw situatie? U krijgt uiteraard de mogelijkheid om al uw vragen te stellen.

Uw jurist adviseert u over de risico’s en denkt met u mee. Als dat nodig is, wijst hij of zij u op de wettelijke regels en verplichtingen. Daardoor weet u zeker dat uw juridische documenten juist en van de beste kwaliteit zijn. U ontvangt de documenten binnen tien werkdagen. Wilt u nog even overleggen of heeft u nog vragen over uw documenten? Dan is daar vanzelfsprekend alle ruimte voor!

Aan de slag met Maatwerk

Bent u klaar om uw documenten door de juristen van Young Law op te laten stellen? Kies dan het document dat u nodig heeft op de website en selecteer Maatwerk.

Na het plaatsen van uw bestelling, neemt één van onze juristen contact met u op per e-mail. Dit is uw contactpersoon bij Young Law die uw document gaat opstellen.

Tijdens een uitgebreid telefoongesprek neemt u uw bedrijf en wensen met uw persoonlijke jurist door. Daarbij letten we natuurlijk op valkuilen, risico’s en wettelijke verplichtingen.

Binnen tien werkdagen na het telefoongesprek ontvangt u het bestelde document. Heeft u later nog vragen? Of wilt u nog een aanpassing laten doorvoeren? Geen probleem. Dat doen wij graag voor u. En zonder extra kosten. Dát is Maatwerk van Young Law!

Hoe werkt het?

  1. Document bestellen

    Kies het document dat u nodig heeft op de website en kies voor Maatwerk. Zodra de bestelling geplaatst is, wordt en binnen 24u contact per mail opgenomen door een van onze juristen. Dit is uw Young Law contactpersoon die het document gaat opstellen.

  2. Telefonische intake

    U heeft een uitgebreid telefoongesprek met uw contactpersoon. Wij nemen uw bedrijf en wensen met u door en letten op valkuilen, risico’s en wettelijke verplichtingen.

  3. Ontvangst documenten

    Binnen vijf werkdagen na de besteldatum, ontvangt u het bestelde document. Mocht u later nog vragen hebben of aanpassingen willen doorvoeren, dan rekenen wij hiervoor geen extra kosten.