Zelf juridische documenten opstellen? Hoe werkt dat?

U kunt zelf eenvoudig en snel uw juridische documenten opstellen. De basisdocumenten zijn door topadvocaten opgesteld. Daardoor zijn de juridische documenten die u zelf maakt met Young Law Zelf doen van uitstekende kwaliteit en juridisch waterdicht. Hoe dat werkt? Nou, heel eenvoudig! U kiest voor Zelf Doen, selecteert de documenten die u nodig heeft en plaatst de bestelling.

Aan de slag: zelf juridische documenten maken

Voor bepaalde documenten, bijvoorbeeld bij algemene voorwaarden, dient u eerst een keuze te maken voor uw branche.

De vragen die ons helpen het document voor u samen te stellen, beantwoordt u in enkele minuten. Bij de meeste vragen staat er aan het eind van de regel een vraagteken met nadere uitleg. Twijfelt u toch nog? Dan helpen de juristen u via de chat rechtsonder in het scherm graag verder.

Zodra u klaar bent met de vragenlijst, staat uw document klaar in uw eigen digitale kluis. U kunt het document nu downloaden in een Word- of pdf-bestand en in gebruik nemen. Zo eenvoudig kan het zijn om uw juridische documenten te regelen. Gewoon zelf, online én zonder hoge advocaatkosten. Dat is Zelf Doen van Young Law!

Hoe werkt het?

  1. Document bestellen

    Kies voor Zelf Doen en plaats de bestelling. Afhankelijk van het product, bijvoorbeeld bij algemene voorwaarden, dient u soms eerst een keuze te maken voor uw branche.

  2. Aanmaken document

    Beantwoord in enkele minuten de vragen. Bij de meeste vragen staat er aan het eind van de regel een vraagteken met nadere uitleg. Komt u er niet uit? Dan helpen de juristen u middels de chat rechtsonder in het scherm graag verder.

  3. Download uw documenten

    Na afronden van de vragenlijst, staat uw document klaar in uw eigen digitale kluis. U kunt het document nu downloaden in Word- of PDF-bestand en in gebruik nemen.

Uw juridische portal uitgelegd

Klik op de iconen voor meer informatie

Disclaimer maken Young Law
Hier staan al onze aangeboden documenten. U kunt via de zoekfunctie snel uw gewenste document vinden.
Uw eigen documenten kluis. Alle aankopen, zowel maatwerk als doe het zelf documenten worden hier opgeslagen. Zo heeft u altijd toegang tot uw documenten.
Hier ziet u uw een vragenlijst voor, in dit geval, het maken van een disclaimer. Op basis van de antwoorden op de vragen wordt uw juridische document samengesteld. Door op de ‘i’ te klikken kunt u extra informatie vinden met betrekking tot de vraag.
Tijdens het invullen van de vragen ziet u hier direct een live preview van het document. Zo kunt u eenvoudig zien of de zinsconstructies kloppen van de door u ingegeven antwoorden.
Heeft u vragen over uw document, begrijpt u zaken niet? Dan kunt u via hier direct contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag op weg!
Uw account informatie en facturen kunt u vinden onder deze knop. Alles netjes bij elkaar.