Maatwerk: hoe werkt het?

Met Maatwerk van Young Law kiest u voor persoonlijk contact. Een document geheel toegesneden op uw onderneming. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hierbij hoog in het vaandel.
U wordt geholpen door een persoonlijke jurist. Samen kijkt u wat voor uw bedrijf specifiek het beste past. Hoe werkt u in de praktijk en hoe zit dat juridisch? Hierbij is er volop ruimte voor vragen. Uw jurist adviseert u over de risico's en denkt met u mee. Waar nodig wijst hij of zij u op de wettelijke regels of verplichtingen. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief juiste documenten. Binnen vijf werkdagen ontvangt u het concrete document. Vanzelfsprekend is er daarna ruimte voor vragen of overleg.

Hoe werkt maatwerk?

1

Document bestellen

Kies het document dat u nodig heeft op de website en kies voor Maatwerk. Zodra de bestelling geplaatst is, wordt er binnen 24u contact per mail opgenomen door een van onze juristen. Dit is uw Young Law contactpersoon die het document gaat opstellen.

2

Telefonische intake

U heeft een uitgebreid telefoongesprek met uw contactpersoon. Wij nemen uw bedrijf en wensen met u door en letten op valkuilen, risico’s en wettelijke verplichtingen.

3

Ontvangst documenten

Binnen vijf werkdagen na de besteldatum, ontvangt u het bestelde document. Mocht u later nog vragen hebben of aanpassingen willen doorvoeren, dan rekenen wij hiervoor geen extra kosten.