Marxman Advocaten Legal Tech Young Law
Leestijd: 2 minuten

Marxman Advocaten participeert in Legal Tech onderneming Young Law.

Marxman Advocaten wil met deze participatie het belang van de ontwikkeling van Legal Tech onderstrepen en de toegankelijkheid van betaalbare juridische documenten voor kleine (startende) ondernemingen en zzp’ers bevorderen.

Bas Besseling is enthousiast over Young Law: “In een wereld waar Legal Tech steeds belangrijker wordt, is Young Law één van de toonaangevende Legal Tech ondernemingen in de juridische dienstverlening. Met de online juridische documenten kan een breed scala aan kleine (startende) ondernemers en zzp’ers worden bediend. Door de samenwerking met de advocaten van Marxman Advocaten wordt de kwaliteit van de documenten gewaarborgd, maar betaalt de ondernemer hiervoor niet de hoofdprijs.”

Over Young Law

Young Law is opgericht in 2016 en gevestigd in Utrecht en stelt zich tot doel kleine (startende) ondernemingen en zzp’ers toegang te verschaffen tot betaalbare juridische documenten.

Via de website van Young Law kunnen online pakketten worden afgenomen, zoals het Startup Pakket, het Webshop Pakket, het AVG Pakket of het Alles-in-één-Pakket. Daarnaast is het mogelijk om juridische producten (documenten) afzonderlijk te bestellen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan algemene voorwaarden, een privacyverklaring of een arbeidsovereenkomst.

Tijdens het bestellen krijgt de ondernemer een keuze: het product bestellen via “Maatwerk” of via “Zelf doen“. Met Maatwerk van Young Law kiest de ondernemer voor persoonlijk contact met een jurist en een document geheel toegesneden op de onderneming. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hierbij hoog in het vaandel. Binnen 5 werkdagen is het document gereed. Met Zelf doen van Young Law kan de ondernemer door een vragenlijst in te vullen met één druk op de knop het document nog diezelfde dag downloaden en in gebruik nemen.

Innovatieve ontwikkelingen

Marxman Advocaten rekent veel innovatieve ondernemingen tot haar relatiekring. Binnen de sector juridische dienstverlening is Marxman Advocaten zelf innovatief, toonaangevend en steeds op zoek naar effectieve oplossingen voor haar klanten. Zo ontwikkelde Marxman Advocaten in 2017 de Privacyscan, een online tool waarmee klanten inzicht krijgen waar de organisatie AVG-technisch staat en waar eventueel verbetering noodzakelijk is. Het adviesrapport van de Privacyscan kan vervolgens als basis dienen bij het opstellen van de relevante AVG-documentatie.

Meer weten? Neem telefonisch contact op via 085 – 065 47 37 of per e-mail contact@younglaw.nl.