Nieuws Artikelen

Voorbeeld algemene voorwaarden
Lees meer
Privacyverklaring in het licht van de AVG-wetgeving
Lees meer
Inschrijven nieuwsbrief
Lees meer
PERSBERICHT Start-up Young Law breidt dienstenaanbod verder uit: notariële diensten en verschillende abonnementsvormen 


PersberichtStart-up Young Law breidt dienstenaanbod verder uit: notariële diensten en verschillende abonnementsvormenJuridische dienstverlening toegankelijk en betaalbaar voor het MKBAmersfoort - - 26 september 2017- -Young Law uit Amersfoort biedt MKB-ondernemers online juridische dienstverlening, met als voornaamste voordeel tijdsbesparing voor de ondernemer die eenvoudig zijn juridische zaken achter zijn eigen bureau kan regelen. Naast het maatwerk dat Young Law al leverde, is het aanbod diensten sinds kort uitgebreid met de mogelijkheid om via een eenvoudige vragenlijst zelf juridische documenten op te stellen. Dit kan variëren van een arbeidsovereenkomst tot een huur- of softwarelicentieovereenkomst. De juridische documenten zijn in de praktijk dor professionals ontwikkelde documenten die zich in de praktijk hebben bewezen.

Lees meer
Samenwerking met WebNexus

Young Law is een samenwerking aangegaan met WebNexus. Een bedrijf opgericht door twee Groningse studenten met als doel het helpen van MKB'ers aan een succesvolle website tegen een eerlijk tarief.  Klanten van Young Law kunnen vanaf vandaag met een exclusieve kortingscode hun website laten ontwikkelen bij WebNexus.

Lees meer
Nieuwe service: Niet Goed Geld Terug Garantie

Wij snappen dat het onwennig kan aanvoelen dat je vooraf dient te betalen voor een dienst. Het is immers gewoonlijk in de dienstensector, en al helemaal in de juridische sector, dat je achteraf betaalt voor een dienst.

Lees meer
Nieuwe privacywetgeving

Er komt nieuwe privacywetgeving aan! Per 25 mei 2018 treden de nieuwe regels, ook wel AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) genoemd, in werking. Dit lijkt misschien nog ver weg, maar het opsporen van de benodigde aanpassingen en het doorvoeren hiervan kan een behoorlijke tijdrovende klus zijn. Wees er dus op tijd bij.

Lees meer
Waarom een persoonlijke holding?

Niet alle (toekomstige) ondernemers weten wat een persoonlijke holding is. Hierdoor kan je allerlei voordelen mislopen. Dit is zonde en niet nodig. Wij leggen in dit artikel uit wat een persoonlijke holding is en welke voordelen een holding kan opleveren. Dit zodat niemand deze voordelen nog hoeft mis te lopen.

Lees meer
Starten met ondernemen, waar moet je op letten?

Een eigen bedrijf staren is een leuk en spannend proces. Er komen veel verschillende handelingen bij kijken. Welke rechtsvorm kies ik? Welke juridische documenten zijn verplicht? Ook het uitsluiten van je aansprakelijkheid is van groot belang, maar hoe doe ik dit op de juiste manier?

Lees meer
Komt je opvoeding toch nog van pas!

Dit artikel is geen script voor Dames in de Dop dus helaas geen tien weken de tijd om jou klaar te stomen tot 'net mens'. Spoiler alert: ook geen mogelijkheid tot het winnen van 20.000 of een auto. Een baan misschien wel! Stel: je moet morgen, of een andere dag, naar de rechtbank, dan is het handig te weten hoe je je dient te gedragen. Natuurlijk uit pure interesse nu (de meeste) rechtszaken openbaar zijn, niet om zelf voor de rechter te verschijnen. (Mocht dat wel zo zijn: www.younglaw.nl)

Lees meer
In Portret: Henry Keizer

Praeses van de grootste partij van Nederland, self made miljonair, door directe kennissen alom geliefd. Een artikel van Follow The Money verder lijkt zijn wereld ogenschijnlijk in te storten op het moment. Hij treedde af als VVD-voorzitter, er is aangifte tegen hem gedaan wegens oplichting en hij wordt publiekelijk aan de schandpaal genageld. Deze week duiken wij in het verhaal van de man achter de VVD. Een verhaal over zijn rise to fame.

Lees meer
Trump out?

Vanaf het begin van zijn aanstelling als president van de Verenigde Staten ligt Donald Trump al onder vuur. Het ontslag van de directeur van de FBI James Comey was misschien de druppel die de emmer deed overlopen.

Lees meer