Nieuws Artikelen

November, de maand van de algemene voorwaarden
Lees meer
Algemene voorwaarden opstellen: waar, waarom en hoe?
Lees meer
Aansprakelijkheid in algemene voorwaarden? Wat mag?
Lees meer
B2B en B2C bij algemene voorwaarden? Wat is het verschil?
Lees meer
Top 7 feiten over algemene voorwaarden
Lees meer
Twee algemene voorwaarden? Het kan!
Lees meer
Voorbeeld algemene voorwaarden
Lees meer
Privacyverklaring in het licht van de AVG-wetgeving
Lees meer
Inschrijven nieuwsbrief
Lees meer
PERSBERICHT Start-up Young Law breidt dienstenaanbod verder uit: notariële diensten en verschillende abonnementsvormen 


PersberichtStart-up Young Law breidt dienstenaanbod verder uit: notariële diensten en verschillende abonnementsvormenJuridische dienstverlening toegankelijk en betaalbaar voor het MKBAmersfoort - - 26 september 2017- -Young Law uit Amersfoort biedt MKB-ondernemers online juridische dienstverlening, met als voornaamste voordeel tijdsbesparing voor de ondernemer die eenvoudig zijn juridische zaken achter zijn eigen bureau kan regelen. Naast het maatwerk dat Young Law al leverde, is het aanbod diensten sinds kort uitgebreid met de mogelijkheid om via een eenvoudige vragenlijst zelf juridische documenten op te stellen. Dit kan variëren van een arbeidsovereenkomst tot een huur- of softwarelicentieovereenkomst. De juridische documenten zijn in de praktijk dor professionals ontwikkelde documenten die zich in de praktijk hebben bewezen.

Lees meer
Samenwerking met WebNexus

Young Law is een samenwerking aangegaan met WebNexus. Een bedrijf opgericht door twee Groningse studenten met als doel het helpen van MKB'ers aan een succesvolle website tegen een eerlijk tarief.  Klanten van Young Law kunnen vanaf vandaag met een exclusieve kortingscode hun website laten ontwikkelen bij WebNexus.

Lees meer
Nieuwe service: Niet Goed Geld Terug Garantie

Wij snappen dat het onwennig kan aanvoelen dat je vooraf dient te betalen voor een dienst. Het is immers gewoonlijk in de dienstensector, en al helemaal in de juridische sector, dat je achteraf betaalt voor een dienst.

Lees meer