Online ondernemen tijdens coronacrisis en juridische documenten
Leestijd: 2 minuten

Tijdens de coronacrisis gaan er steeds meer ondernemers online. Dit betekent onder andere dat zij juridisch documentatie nodig hebben. Deze documenten zijn verplicht en bieden een stukje juridische zekerheid.

Dit is een tijd waarin u snel wilt schakelen. Voor het opstellen van langdradige documenten heeft u dan ook geen tijd. Tegelijkertijd begrijpt u dat juridische documenten belangrijk zijn. Young Law schiet ondernemers te hulp die snel van start willen.

Juridische documenten voorkomen achteraf veel narigheid. Zo is al vaker gebleken dat een groot deel van de gerechtelijke procedures voorkomen kon worden met een betere samenwerkingsovereenkomst. Neemt u hier niet de tijd voor? Dan krijgt u hier na de coronacrisis last van.

Online onderneming starten gedurende coronacrisis

Kies voor het Startup Pakket van Young Law. In dat geval vindt u alle documenten in één pakket. Hier zitten algemene voorwaarden, privacyverklaring, disclaimer en een samenwerkingsovereenkomst in. Met deze documenten onderneemt u op een veilig manier. Want ook tijdens de coronacrisis legt u alles netjes schriftelijk vast, zijn uw algemene voorwaarden geschreven in begrijpelijke taal, kiest u voor zekerheid en bespaart u hoge advocaatkosten met Young Law.

Juridische documenten voor een laag bedrag

Op basis van een vragenlijst maken wij uw juridische documenten. Dit scheelt ons veel tijd. Zo is het alleen noodzakelijk om de variabelen in reeds gemaakte documenten aan te passen. Deze juridische documenten zijn al door onze juristen voorbereid en volledig kloppend. Dit bespaart u honderden euro’s.

Zelf Doen van Young Law x Maatwerk van Young Law

Heeft u te maken met een zeer specifieke bedrijfssituatie of wilt u kleine details in uw juridische documenten aanpassen? In dat geval is Maatwerk van Young Law geschikt voor u. Kies hier nu direct al voor of als de coronacrisis ten einde is en er meer liquide middelen beschikbaar zijn. Wij doen ons werk met de grootst mogelijke zorg en doen er alles aan om samen met de rest van Nederland sterker uit deze coronacrisis te komen.

Juridische documenten door Young Law

Wilt u weten welke juridische producten er nodig zijn? En bent u bezig met het opzetten van een online onderneming tijdens de coronacrisis? Met dit soort ondernemers hebben wij dagelijks te maken. Wij adviseren u graag in uw keuze via de chatfunctie rechtsonder in het scherm of telefonisch via 085 065 47 37.