Online ondernemen tijdens coronacrisis en algemene voorwaarden
Leestijd: 2 minuten

Bij het starten van een onderneming wilt u alleen met ondernemen bezig zijn. Tegelijkertijd is van belang dat dit ook juridisch allemaal klopt. Zo heeft u voor het online leveren van producten of diensten algemene voorwaarden nodig. Hier staat informatie in beschreven rondom de levering, garantie en betaling.

Online onderneming starten gedurende coronacrisis

Tijdens deze coronacrisis is het belangrijk om snel een omslag te maken. Van offline naar online. Dit wilt u op een professionele manier doen, zonder juridische regels uit het oog te verliezen. Wanneer het een succes is, wilt u immers verder met dit nieuwe deel van uw onderneming. Of er nu via een bestelformulier of webwinkel bestellingen lopen, hier zijn algemene voorwaarden voor nodig. Ook tijdens de coronacrisis en zelfs als het om dienstverlening gaat.

Algemene voorwaarden voor een laag bedrag

De coronacrisis heeft u mogelijk al veel omzet gekost. In dit geval zit u niet te wachten op hoge rekeningen van een advocatenkantoor. Young Law heeft daarom algemene voorwaarden voorbereid die voor alle ondernemers bruikbaar zijn.

Door middel van een vragenlijst, gaan wij allerlei variabelen af en ontstaan er op basis daarvan algemene voorwaarden die bij uw onderneming passen. Dit heet: Zelf Doen van Young Law.

Wilt u er zeker van zijn dat alles tot in de details klopt? Kies in dat geval voor Maatwerk van Young Law. In dat geval bent u verzekerd van maatwerk voor uw specifieke bedrijfssituatie.

Bent u nog aan het experimenteren met uw online onderneming? Dan is het logisch dat u er zo min mogelijk kosten aan kwijt wilt zijn. Veel ondernemers kiezen in het begin dan ook voor Zelf Doen van Young Law en overwegen in de toekomst over te stappen naar algemene voorwaarden volgens Maatwerk van Young Law.

Algemene voorwaarden laten maken met of door ons

Vraagt u zich af welke algemene voorwaarden u nodig heeft? Wij adviseren u graag in uw keuze via de chatfunctie rechtsonder in het scherm of telefonisch via 085 065 47 37.

Alle juridische documenten in één pakket

Wist u dat er nog veel meer juridische documenten benodigd zijn bij het opstarten van een onderneming? Ook tijdens deze coronacrisis is dit een must. Zo is het bijvoorbeeld voor vrijwel alle ondernemers verplicht om een privacyverklaring te gebruiken.

Kies voor het Startup Pakket van Young Law om alles in één pakket af te nemen. Hier zitten algemene voorwaarden, een privacyverklaring, disclaimer en samenwerkingsovereenkomst in. Met deze documenten onderneemt u op een veilige manier. Ook tijdens de coronacrisis legt u alles netjes schriftelijk vast, zijn de algemene voorwaarden in begrijpelijke taal geschreven, kiest u voor zekerheid en bespaart u op hoge advocaatkosten met Young Law.