Een frisse blik op de rechtswereld. Wij zijn Young Law.

Young Law: helder en betaalbaar

Als ondernemer heeft u al genoeg te doen. Het ondernemen staat bij u op de eerste plaats. Juridische zaken horen daarbij, maar daar wilt u niet te veel tijd of geld aan kwijt zijn. Daarom biedt Young Law ondernemers betaalbare contracten van hoge kwaliteit. Zonder gedoe en torenhoge facturen. Uw onderneming is juridisch waterdicht en u houdt meer tijd over om te doen waar u echt goed in bent: ondernemen!

Young Law werkt aan een betaalbare en toegankelijke juridische wereld. Met juridische oplossingen die al uw vragen beantwoorden. Wij houden niet van onduidelijkheid. Daarom zijn onze kosten overzichtelijk en bieden we snelle oplossingen in begrijpelijk taalgebruik. Uiteraard zijn alle juridische documenten van de hoogste kwaliteit.

Kiest u voor Maatwerk van Young Law? Dan houden wij u op de hoogte van de voortgang en kunt u altijd een van onze juristen even bellen, whatsappen of Skypen. Maar ook wanneer u kiest voor Zelf doen van Young Law is het mogelijk om ons te bellen of met onze juristen te chatten als u tijdens het invullen van de online vragenlijst vragen heeft.

Arbeidsovereenkomst opstellen
Young Law - Juridische documentatie

De kernwaarden van Young Law:
Voordelig, simpel en kwaliteit

Een betaalbare en toegankelijke juridische wereld, dat is waar we voor staan bij Young Law. Wij bieden juridische oplossingen die al uw vragen beantwoorden. Maar dan wel duidelijk en transparant. Daar houden we van. Daarom zijn onze kosten overzichtelijk en schrijven we niet in juridisch jargon, maar juist in begrijpelijke taal. Dat doet overigens niets af aan de kwaliteit van onze documenten, integendeel, maar het helpt u om de inhoud zelf ook te begrijpen.

Om alleen de allerbeste diensten te kunnen leveren, werken we samen met verschillende (juridische) partners. Voor een overzicht van de partners waar wij mee samenwerken, neemt u een kijkje op de partnerpagina.

Onze samenwerkingspartners

cookieverklaring
LinQuake
SLPM
marxman

Wat anderen zeggen over Young Law:

 

live-rewired-Young-Law

Young Law heeft mij uitstekend geholpen bij het maken van mijn online algemene voorwaarden! Ze hadden heel snel door wat er moest worden gedaan, en dachten heel goed met mij mee wat tot een zeer goed resultaat heeft geleid.

Bart Heijting
LiveRewired

i-housing-Young-Law

Young Law is een super laagdrempelige juridische partner van ons die voor een scherp tarief topwerk aflevert. Een fantastische en gemakkelijke manier om juridische zaken te regelen.

Wietse Ypes
I-HOUSING

Kom jij ons team versterken?

Young Law groeit. Daarom zijn wij op zoek naar talenten die met ons mee willen groeien. Ben jij degene die wij zoeken?

Cliënten over onze online juridische documenten:

Bart HeijtingLiveRewired

"Young Law heeft mij uitstekend geholpen bij het maken van mijn online algemene voorwaarden! Ze hadden heel snel door wat er moest worden gedaan, en dachten heel goed met mij mee wat tot een zeer goed resultaat heeft geleid."

Wietse YpesI-HOUSING

“Young Law is een super laagdrempelige juridische partner van ons die voor een scherp tarief topwerk aflevert. Een fantastische en gemakkelijke manier om juridische zaken te regelen!"

Danny ten NijenhuisThePhoneLab

"Young law heeft mij uitstekend geholpen bij het maken van mijn online algemene voorwaarden! Ze hadden heel snel door wat er gedaan moest worden, en dachten heel goed met mij mee wat tot een zeer goed resultaat heeft geleid."

Henk ter KuileRAV-Event Crew

"Aardige mensen die alles duidelijk uitleggen en wanneer er nog iets aangepast of toegevoegd moet worden, dan doen ze dit binnen de afgesproken tijd en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.”