Een frisse blik op de rechtswereld. Wij zijn Young Law.

Young Law: helder en betaalbaar

Als ondernemer heeft u al genoeg te doen. Het ondernemen staat bij u op de eerste plaats. Juridische zaken horen daarbij, maar daar wilt u niet te veel tijd of geld aan kwijt zijn. Daarom biedt Young Law ondernemers betaalbare contracten van hoge kwaliteit. Zonder gedoe en torenhoge facturen. Uw onderneming is juridisch waterdicht en u houdt meer tijd over om te doen waar u echt goed in bent: ondernemen!

Young Law werkt aan een betaalbare en toegankelijke juridische wereld. Met juridische oplossingen die al uw vragen beantwoorden. Wij houden niet van onduidelijkheid. Daarom zijn onze kosten overzichtelijk en bieden we snelle oplossingen in begrijpelijk taalgebruik. Uiteraard zijn alle juridische documenten van de hoogste kwaliteit.

Kiest u voor Maatwerk van Young Law? Dan houden wij u op de hoogte van de voortgang en kunt u altijd een van onze juristen even bellen, whatsappen of Skypen. Maar ook wanneer u kiest voor Zelf doen van Young Law is het mogelijk om ons te bellen of met onze juristen te chatten als u tijdens het invullen van de online vragenlijst vragen heeft.

Arbeidsovereenkomst opstellen
Young Law - Juridische documentatie

De kernwaarden van Young Law:
Voordelig, simpel en kwaliteit

Een betaalbare en toegankelijke juridische wereld, dat is waar we voor staan bij Algemene Voorwaarden Maken Wij bieden juridische oplossingen die al uw vragen beantwoorden. Maar dan wel duidelijk en transparant. Daar houden we van. Daarom zijn onze kosten overzichtelijk en schrijven we niet in juridisch jargon, maar juist in begrijpelijke taal. Dat doet overigens niets af aan de kwaliteit van onze documenten, integendeel, maar het helpt u om de inhoud zelf ook te begrijpen.

Om alleen de allerbeste diensten te kunnen leveren, werken we samen met verschillende (juridische) partners. Voor een overzicht van de partners waar wij mee samenwerken, neemt u een kijkje op de partnerpagina

Onze samenwerkingspartners

cookieverklaring
LinQuake
SLPM
marxman

Young Law bestaat uit:

Anouk-Young-Law

Anouk

Legal team

Anouk is Legal Team medewerker binnen het team van Young Law. In deze functie stelt zij juridische documenten voor ondernemers op.

Lees meer

Anouk zit op het moment in haar derde jaar van de studie rechtsgeleerdheid die zij volgt aan de universiteit van Tilburg. Vanaf september heeft zij de voornemens om aan de Universiteit van Utrecht de minor criminologie voor rechtsgeleerdheid te gaan volgen. In haar vrije tijd gaat Anouk graag eropuit met haar vriendinnen en familie. Daarnaast is Anouk een grote liefhebber van reizen. Het liefst gaat ze naar verre landen en steden om andere culturen te beleven.

Evie-Young-Law

Evie

Legal team

Na het afronden van mijn bachelor sociale wetenschappen aan University College Roosevelt in Middelburg (2018) en de bachelor rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht (2020), ben ik de master Privaatrecht gaan volgen.

Lees meer

Op dit moment besteed ik dan ook veel tijd om aan mijn masterscriptie te werken. Daarnaast werk ik al enige tijd met veel plezier als juridisch medewerker bij Young Law. Als juridisch medewerker help ik met het opstellen van juridische documenten. Wegens mijn drukke schema zoek in mijn vrije tijd graag de rust op. Ik ben dan ook graag aan het wandelen, bezig met fotografie en koken met vrienden of familie.

Freek

Legal team

Freek is werkzaam als Legal Team medewerker bij Young Law. Op het moment is hij zijn laatste vak van zijn bachelor rechten aan het afronden waarmee hij wil starten aan een master. Daarnaast liggen zijn interesses bij sporten, lezen en afspreken met vrienden.

Ilona-Young-Law

Ilona

Legal team

Ilona is werkzaam als Legal Team medewerker bij Young Law. In deze functie verleent zij adviezen aan ondernemers en ondersteunt zij de medewerkers van Young Law bij het opstellen van juridische documenten.

Lees meer

Ilona zit nu in haar eindfase van de bacheloropleiding. Voorlopig is ze zich nog aan het oriënteren, maar ze wil in september 2021 beginnen aan haar master. Daarnaast werkt ze ook als juridisch adviseur bij de Rechtswinkel Apeldoorn. Naast haar studie spreekt ze regelmatig af met vrienden en gaat ze regelmatig naar de sportschool. Ook maakt ze deel uit van een commissie bij het Erasmus Student Network, waarbij zij de PR verzorgt van de activiteiten.

Jessica-Young-Law

Jessica

Chief Operating Officer

Jessica is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen rondom Young Law. Hiernaast is ze marketingstrateeg en mede-eigenaar bij Young Law. Met haar enthousiasme en passie voor legal zaken staat ze iedere klant bij.

Max-Young-Law

Max

Head of Legal

Max is Head of Legal binnen Young Law. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het opstellen van op maat gemaakte, juridische documenten voor ondernemers.

Lees meer

Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor de klant en verleent hij hen adviezen. Max zit op het moment in het laatste jaar van zijn bachelor Rechtsgeleerdheid en wil zich op juridisch gebied verder ontwikkelen door praktijkervaring op te doen. In het bijzonder wil hij zich graag verdiepen in het ondernemingsrecht, omdat hij voornemens is in dit rechtsgebied zijn master te volgen. In zijn vrije tijd stapt Max graag op zijn racefiets en houdt hij ervan om leuke dingen te ondernemen met zijn familie en vrienden. Max geniet verder erg van vakanties in het buitenland.

Niek

Legal team

Niek is een Legal Team talent die oorspronkelijk uit Nijmegen komt maar tegenwoordig in Utrecht woont. Zijn bachelor heeft hij al een tijdje afgerond en komt daarom praktijkervaring bij ons op doen.

Pascal-Young-Law

Pascal

Legal team

Pascal is werkzaam als Legal Team medewerker bij Young Law. In deze functie verleent hij adviezen aan ondernemers en ondersteunt hij de medewerkers van Young Law bij het opstellen van juridische documenten voor ondernemers.

Lees meer

In september 2021 is Pascal begonnen aan de Master Onderneming & Recht aan de Universiteit Utrecht. In zijn vrije tijd gaat Pascal graag hardlopen en houdt hij ervan om leuke dingen in het weekend te plannen met zijn familie en vrienden. Pascal is daarnaast een echte reisliefhebber. Hij gaat dan ook graag met vakantie naar verre landen.

Wat anderen zeggen over Young Law:

 

live-rewired-Young-Law

Young Law heeft mij uitstekend geholpen bij het maken van mijn online algemene voorwaarden! Ze hadden heel snel door wat er moest worden gedaan, en dachten heel goed met mij mee wat tot een zeer goed resultaat heeft geleid.

Bart Heijting
LiveRewired

i-housing-Young-Law

Young Law is een super laagdrempelige juridische partner van ons die voor een scherp tarief topwerk aflevert. Een fantastische en gemakkelijke manier om juridische zaken te regelen.

Wietse Ypes
I-HOUSING

Kom jij ons team versterken?

Young Law groeit. Daarom zijn wij op zoek naar talenten die met ons mee willen groeien. Ben jij degene die wij zoeken?

Cliënten over onze online juridische documenten:

Bart HeijtingLiveRewired

"Young Law heeft mij uitstekend geholpen bij het maken van mijn online algemene voorwaarden! Ze hadden heel snel door wat er moest worden gedaan, en dachten heel goed met mij mee wat tot een zeer goed resultaat heeft geleid."

Wietse YpesI-HOUSING

“Young Law is een super laagdrempelige juridische partner van ons die voor een scherp tarief topwerk aflevert. Een fantastische en gemakkelijke manier om juridische zaken te regelen!"

Danny ten NijenhuisThePhoneLab

"Young law heeft mij uitstekend geholpen bij het maken van mijn online algemene voorwaarden! Ze hadden heel snel door wat er gedaan moest worden, en dachten heel goed met mij mee wat tot een zeer goed resultaat heeft geleid."

Henk ter KuileRAV-Event Crew

"Aardige mensen die alles duidelijk uitleggen en wanneer er nog iets aangepast of toegevoegd moet worden, dan doen ze dit binnen de afgesproken tijd en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.”