Simpel maar doordacht. Geen onvoorziene kosten en gemakkelijk te gebruiken. Met een klik op de knop regelt u zelf of regelen wij voor u uw juridische zaken. Geen ingewikkelde taal en simpel te overzien. Hoe het werkt? Bekijk onze opties:

Maatwerk, hoe werkt het?

Met Maatwerk van Young Law kiest u voor persoonlijk contact. De service van een advocaat maar dan voor een Young Law prijs. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan hierbij hoog in het vaandel.

Welke stappen doorlopen we?

1

Kies het document dat u nodig heeft op de website en kies voor 'Op maat gemaakt'. Zodra de bestelling geplaatst is, wordt er binnen 24u contact per mail opgenomen door een van onze juristen. Dit is uw Young Law contactpersoon die de documenten gaat opstellen.

2

U heeft een uitgebreid telefoongesprek met uw contactpersoon. Wij nemen uw bedrijf en wensen met u door en letten op valkuilen, risico's en wettelijke verplichtingen.

3

Binnen vijf werkdagen na de besteldatum, ontvangt u de bestelde documenten. Mocht u later nog vragen hebben of aanpassingen willen doorvoeren, dan rekenen wij hiervoor geen extra kosten.

Welke stappen doorlopen we?

1

Kies het document dat je nodig hebt op de website en kies voor 'Op maat gemaakt'. Zodra de bestelling geplaatst is, wordt er zo snel mogelijk contact opgenomen door een van onze medewerkers. Dit is jouw Young Law contactpersoon die de documenten gaat opstellen.

2

Na enkele dagen nemen wij telefonisch contact op. Met het gesprek komen wij tot de kern van jouw onderneming zodat het maatwerk precies aansluit op jouw wensen. We bespreken het doel van de onderneming, specifieke wensen en beantwoorden de vragen die er nog zijn.

3

Binnen zeven dagen na de bestelling wordt er een proefversie verstuurd. Er zal ruimte zijn voor eventuele aanpassingen en waar nodig zullen we de juridische taal toelichten.

4

Wij gaan nog even aan de slag en binnen veertien dagen na de bestelling ontvang je de eindversie. Klaar voor gebruik! Wij zullen tevens tips geven hoe je het juridische document het beste kunt gebruiken.

Zelf doen, hoe werkt het?

Met het Zelf Doen van Young Law kiest u ervoor om gemakkelijk en snel uw juridische zaken vanachter uw eigen bureau te regelen. Opgesteld door advocaten en door hen up-to-date gehouden.

Welke stappen doorlopen we?

1

Kies het document dat u nodig heeft op de website en kies voor 'zelf online maken'. Afhankelijk van het product dient u eerst een keuze te maken voor uw branche (bijvoorbeeld bij algemene voorwaarden) of kunt u gelijk doorgaan naar het opstellen van het document.

2

Beantwoord in enkele minuten de vragen. Bij de meeste vragen staat er aan het eind van de regel een vraagteken. Indien u hier met uw muis overheen gaat, opent zich een pop-up met een nadere toelichting.

3

Na het beantwoorden van de vragen, kunt u inloggen met uw bestaande account of een nieuw account aanmaken. Wanneer u bent ingelogd, kunt u het document eenvoudig betalen middels iDEAL, PayPal of creditcard.

4

U kunt het document nu downloaden vanuit uw eigen digitale kluis. Ook kunt u een notification instellen, zodat u wordt gewaarschuwd wanneer bijvoorbeeld de overeenkomst ten einde loopt. Tevens kunt u het document gemakkelijk en veilig met behulp van Blockchain technologie sturen naar de wederpartij voor ondertekening.

Zo heeft u snel al uw juridische zaken snel geregeld en kunt u flink besparen op hoge advocaatkosten. Niet saai, wel geregeld.

Welke stappen doorlopen we?

1

Maak in een minuut een gratis Young Law account

2

Kies het product dat je nodig hebt

3

Vul een gemakkelijke vragenlijst in en stel het contract op

4

Je kan het product nu downloaden vanuit je eigen digitale kluis

Zo heb je snel al je juridische zaken snel geregeld en kan je flink besparen op hoge advocaatkosten. Niet saai, wel geregeld.

Twijfelt u over de juiste keuze? Bel ons gerust en wij helpen u om een goede beslissing te maken.

Bel: 085 065 47 37 of Chat: hier