• Indien je hebt gekozen voor ‘Maatwerk’ van Young Law, hoef je niet extra te betalen voor aanpassingen aan het geleverde product. Het tarief dat je betaalt is inclusief alle aanpassingen. We gaan door totdat je geheel tevreden bent met het geleverde product. Als je bijvoorbeeld algemene voorwaarden hebt besteld in onze webshop, betaal je daarvoor eenmalig €195,-.
  • Indien je hebt gekozen voor ‘Zelf doen’ van Young Law, bestaat er de mogelijkheid om na het invullen van de vragenlijst te kiezen voor review door Legal Team of partner advocaat. Het Legal Team of de partner advocaat zal dan samen met jou doornemen of het document geheel past bij jouw onderneming en eventuele wijzigingen doorvoeren. Dit gebeurt tegen bijbetaling. Wanneer je een review door Legal Team of partner advocaat aanvraagt, zullen wij een offerte uitbrengen die je kan accepteren of weigeren. In de offerte wordt een vast bedrag genoemd, zodat je bij een review alleen dat bedrag betaalt en je niet in een later stadium voor de aanpassingen hoeft bij te betalen.
  • Indien je hebt gekozen voor ‘Maatwerk’ van Young Law, is ons streven om het product twee weken na bestelling geheel na tevredenheid aan je op te leveren.
  • Indien je hebt gekozen voor ‘Zelf doen’ van Young Law, beschik ja na het invullen van de vragenlijst direct over jouw document. Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.

Het invullen van de eenvoudige vragenlijst op onze website duurt ongeveer 10 minuten. De conceptakte die hieruit komt, wordt direct naar de notaris uit ons netwerk gestuurd die jij hebt uitgekozen. Deze notaris neemt vervolgens contact met jou op om een afspraak in te plannen. Op die dag dat jij met hem hebt afgesproken passeert hij de akte en is de BV opgericht. Dit gehele proces duurt 3-4 werkdagen. Het is mogelijk om tegen bijbetaling binnen 24 uur jouw BV op te richten.

Het Legal Team van Young Law stelt de juridische documenten op, reviewed de documenten en helpt jou met je juridische vragen. Het team bestaat uit excellente en gedreven rechtenstudenten van de universiteit, die aan het einde van hun opleiding zijn. Zij krijgen trainingen van advocaten en worden ook door advocaten bijgestaan in hun werk. Indien jij hen een vraag stelt waar zij zelf niet uitkomen, stellen zij die aan een advocaat die expertise heeft op dat betreffende rechtsgebied. Doordat wij de krachten van excellente rechtenstudenten koppelen aan die van advocaten, leveren wij kwaliteit tegen een goede prijs.

Na de bestelling van het product in de webshop zal je een mail ontvangen van de persoon, jouw contactspersoon, die je product zal schrijven. Je kunt ter aller tijden via de mail of telefoon contact met deze persoon opnemen ingeval je nog toevoegingen of nadere vragen hebt.

De producten/diensten die je kan vinden in onze Shop zijn de producten/diensten die het vaakst worden besteld. Dit neemt niet weg dat we ook andere producten/diensten leveren. Neem daarom altijd contact met ons op via ons contactformulier met de vraag of we het door jouw gewenste product/dienst kunnen leveren.

Indien je kiest voor een membership van Young Law, ga je deze aan voor 12 maanden. Na deze 12 maanden is je membership per maand opzegbaar. Het is wel mogelijk om in de eerste 12 maanden van membership te wisselen. Zo kan je overstappen van een Classic membership naar een Premium membership en vice versa.

Stel het is halverwege de maand oktober en je besluit een Young Law Classic membership (€25,- per maand) te nemen. Betaal je dan voor de gehele maand oktober? Het antwoord hierop is nee. Indien het precies halverwege de maand is betaal je voor de rest van de maand oktober slechts €12,50. Vanaf de eerste van november betaal je elke eerste dag van de maand €25,-. De eerste maand betaal je dus alleen pro rata.

Alle genoemde prijzen op de website en in de portal zijn exclusief btw, tenzij het expliciet wordt vermeld als inclusief btw.

Staat je vraag er niet bij? Stel ‘m hier!