• Indien je hebt gekozen voor ‘Maatwerk’ van Young Law, hoef je niet extra te betalen voor aanpassingen aan het geleverde product. Het tarief dat je betaalt is inclusief alle aanpassingen. We gaan door totdat je geheel tevreden bent met het geleverde product. Als je bijvoorbeeld algemene voorwaarden hebt besteld in onze webshop, betaal je daarvoor eenmalig €195,-.
  • Indien je hebt gekozen voor ‘Zelf doen’ van Young Law, bestaat er de mogelijkheid om na het invullen van de vragenlijst te kiezen voor review door Legal Team of partner advocaat. Het Legal Team of de partner advocaat zal dan samen met jou doornemen of het document geheel past bij jouw onderneming en eventuele wijzigingen doorvoeren. Dit gebeurt tegen bijbetaling. Wanneer je een review door Legal Team of partner advocaat aanvraagt, zullen wij een offerte uitbrengen die je kan accepteren of weigeren. In de offerte wordt een vast bedrag genoemd, zodat je bij een review alleen dat bedrag betaalt en je niet in een later stadium voor de aanpassingen hoeft bij te betalen.
  • Indien je hebt gekozen voor ‘Maatwerk’ van Young Law, is ons streven om het product twee weken na bestelling geheel na tevredenheid aan je op te leveren.
  • Indien je hebt gekozen voor ‘Zelf doen’ van Young Law, beschik ja na het invullen van de vragenlijst direct over jouw document. Het invullen van de vragenlijst duurt slechts enkele minuten.

Het invullen van de eenvoudige vragenlijst op onze website duurt ongeveer 10 minuten. De conceptakte die hieruit komt, wordt direct naar de notaris uit ons netwerk gestuurd die jij hebt uitgekozen. Deze zal de finale conceptakte binnen 2-3 werkdagen opstellen. Vervolgens dien je akkoord te geven op de finale conceptakte. Hierna zal je een afspraak met de notaris maken, om langs te komen om de volmacht te ondertekenen en voor identificatie. Vervolgens zal de notaris de akte passeren en de oprichting van de BV is een feit! Het gehele proces, van het invullen van de vragenlijst tot de oprichting van de BV, duurt gemiddeld 5 werkdagen.

Het Legal Team van Young Law stelt de juridische documenten op, reviewed de documenten en helpt jou met je juridische vragen. Het team bestaat uit excellente en gedreven rechtenstudenten van de universiteit, die aan het einde van hun opleiding zijn. Zij krijgen trainingen van advocaten en worden ook door advocaten bijgestaan in hun werk. Indien jij hen een vraag stelt waar zij zelf niet uitkomen, stellen zij die aan een advocaat die expertise heeft op dat betreffende rechtsgebied. Doordat wij de krachten van excellente rechtenstudenten koppelen aan die van advocaten, leveren wij kwaliteit tegen een goede prijs.

Na de bestelling van het product in de webshop zal je een mail ontvangen van de persoon, jouw contactspersoon, die je product zal schrijven. Je kunt ter aller tijden via de mail of telefoon contact met deze persoon opnemen ingeval je nog toevoegingen of nadere vragen hebt.

De producten/diensten die je kan vinden in onze Shop zijn de producten/diensten die het vaakst worden besteld. Dit neemt niet weg dat we ook andere producten/diensten leveren. Neem daarom altijd contact met ons op via ons contactformulier met de vraag of we het door jouw gewenste product/dienst kunnen leveren.

Voor welke duur je het membership aangaat, ligt geheel aan welk membership je kiest. Indien je kiest voor het Classic membership geldt het volgende: de eerste week is gratis, zodat je het membership kunt uitproberen. Indien je het membership in deze week niet opzegt, wordt deze automatisch met een maand verlengd. Daarna is het membership maandelijks opzegbaar. Indien je kiest voor het Premium membership geldt het volgende: deze ga je aan voor de duur van 12 maanden. Na 12 maanden is het membership maandelijks opzegbaar.

Je kunt heel eenvoudig op elk moment jouw Classic membership beëindigen. Het Premium membership kan je slechts na 12 maanden opzeggen. Indien je inlogt via onze website (alleen toegankelijk via de desktop versie) bij ‘Inloggen Maatwerk’, kan je jouw membership opzeggen of wijzigen. Vanaf dat moment is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de diensten die behoren bij jouw membership.

Alle genoemde prijzen op de website en in de portal zijn exclusief btw, tenzij het expliciet wordt vermeld als inclusief btw.

Wij snappen dat het onwennig kan aanvoelen voor klanten indien zij voor een dienst vooraf moeten betalen. Het is immers gewoonlijk in de dienstensector, en al helemaal in de juridische dienstverlening, dat je achteraf betaalt. Het vooraf betalen voor juridische producten hoort echter bij ons vernieuwende concept. Om in te spelen op de onwennig gevoelens die sommige klanten hebben indien zij vooraf moeten betalen, zijn wij gekomen met de Niet Goed Geld Terug Garantie. Dit betekent dat wanneer jij niet tevreden bent het het geleverde product of de geleverde dienst, je gewoon je geld teruggestort krijgt. Zonder gedoe.

Staat je vraag er niet bij? Stel ‘m hier!