Juridische documenten online downloaden

Elke ondernemer heeft ermee te maken: juridische documenten. Of u nu startend bent of al jaren meegaat, het is altijd van belang om afspraken en opdrachten in sluitende overeenkomsten vast te leggen. Bij Young Law helpen we u graag de juiste overeenkomsten te maken met behulp van ons ‘Overeenkomst van Opdracht Voorbeeld’. Download het voorbeelddocument en pas het aan naar uw eigen gegevens.

Overeenkomsten voorkomen problemen

Wist u dat als u geen goede schriftelijke overeenkomsten heeft, dit in een later stadium tot onnodige problemen kan leiden? Uw klant kan bijvoorbeeld een heel andere verwachting van de opdracht hebben, misschien gaat er iets stuk en wordt u verantwoordelijk gehouden of wil de klant niet betalen voor uw extra werkzaamheden. Allemaal scenario’s die voor ondernemers niet vreemd zijn. U kunt ze gemakkelijk voorkomen door een schriftelijke overeenkomst. Voorkom rechtszaken, boetes of ruzies door de ‘Overeenkomst van Opdracht Voorbeeld’ te downloaden! Zo bent u verzekerd van een sluitend document.

Overeenkomst-van-opdracht-voorbeeld-Young-Law
Overeenkomst-van-opdracht-voorbeeld-Young-Law

Een sluitende overeenkomst

In onze voorbeelden van overeenkomsten kunt u de vaste gegevens behouden en de persoonlijke of bedrijfsgegevens aanpassen. U kunt verder de werkzaamheden, manier van betalen, aansprakelijkheid, verplichtingen en de deadline aanpassen. Deze bepalingen dienen geheel aan te sluiten bij uw onderneming en de betreffende opdracht. Stop met knip- en plakwerk, omdat u er ‘even geen tijd’ voor heeft. Als u nu iets meer tijd investeert in een goede juridische overeenkomst, bent u daarna helemaal ingedekt voor eventuele problemen of misverstanden tussen u en uw klant. Via Young Law kunt u een ‘Overeenkomst van Opdracht Voorbeeld’ downloaden en deze helemaal aanpassen voor uw bedrijf en opdracht.

Zo’n schriftelijke overeenkomst heeft een sterke bewijsfunctie. De afspraken tussen uw bedrijf en uw klant zijn hierin opgenomen en door beide partijen ondertekend. Juridisch gezien betekent dit document: ‘afspraak is afspraak’. En, mocht de samenwerking onverhoopt niet goed gaan, dan staat er in de overeenkomst duidelijk vermeld wat de vervolgstappen zijn. Het geeft u en uw onderneming een stukje zekerheid en zekerheid is voor ondernemers een fijn begrip!

Hulp van Young Law

Heeft u de ‘Overeenkomst van Opdracht Voorbeeld’ gedownload, maar weet u na het aanpassen niet zeker of u nu een sluitende overeenkomst heeft gemaakt? Neem dan contact op met Young Law. U kunt ook lid worden vanaf slechts 25 euro per maand, zodat we u altijd en overal te woord kunnen staan en te hulp kunnen schieten bij juridische zaken.

Young Law werkt aan een betaalbare en toegankelijke juridische wereld. Wij willen alle ondernemers een adequate oplossing bieden voor een betaalbare prijs. Dit uit zich in overzichtelijke kosten, snelle oplossingen, kwaliteit en begrijpelijk taalgebruik.

Overeenkomst-van-opdracht-voorbeeld-Young-Law

Voorbeeld overeenkomst nodig?

Wilt u zeker zijn dat u voldoet aan de gestelde eisen ten behoeve van de regelgeving? Bestel dan nu een voorbeeld overeenkomst op maat voor uw bedrijf.

Wilt u meer weten? Bel ons gerust en wij helpen u met de perfecte oplossing.

Bel: 085 065 47 37 of Chat: hier