Aandeelhoudersbesluit buiten vergadering

Op maat gemaakt € 60,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 19,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Met een aandeelhoudersbesluit stel je een besluit van de vergadering van aandeelhouders van een BV op schrift. In dit specifieke geval gaat het om een besluit buiten vergadering.

Waarom heb ik het nodig? 

Indien je een aandeelhoudersbesluit buiten vergadering op schrift stelt, heb je een overzichtelijk inzicht in de voorbereiding van het besluit. De voorbereiding van een dergelijk besluit is immers zeer belangrijk. Indien je enig aandeelhouder bent van de BV, kies je voor dit document. Het is tevens handig voor de administratie, om een schriftelijke variant van het aandeelhoudersbesluit te hebben.

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.