Aandeelhoudersovereenkomst

Op maat gemaakt € 300,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 69,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Ondernemen doet u niet alleen. Als u met één of meerdere partners zaken doet, is het verstandig om afspraken te maken omtrent rechten en plichten tussen u en uw partners. Een conflict ligt namelijk snel op de loer. Wat doe je als je een andere functie wil gaan bekleden? Of als de samenwerking stopt? Allemaal zaken die u kunt vastleggen in een aandeelhoudersovereenkomst.

Waarom heb ik een aandeelhoudersovereenkomst nodig?

U kunt zich met het maken van afspraken beperken tot de statuten. De statuten zijn de basisregels van uw bedrijf. Veel bepalingen zijn bij wet voorgeschreven maar er is wel enige ruimte om afspraken naar eigen inzicht in te vullen. Het is niet aan te raden dat u zich beperkt tot de statuten, zeker niet bij een startende onderneming. Een startende onderneming moet immers wendbaar zijn en afspraken moeten gemakkelijk aangepast kunnen worden. Aanpassingen van de statuten zijn echter lastig en moeten vastgelegd worden bij een notaris. Bovendien zijn de statuten openbaar. Met een aandeelhoudersovereenkomst van Young Law zorgt u voor:

  • Flexibiliteit binnen uw onderneming.
  • Geheimhouding van uw afspraken.
  • Meer zekerheid voor uw onderneming.
  • Duidelijke en professionele taal.
  • Besparing op hoge advocaatkosten.

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

300,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.