Aandeelhoudersovereenkomst

Op maat gemaakt € 300,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 69,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een bedrijf runnen gebeurt vaak niet alleen. Indien je een of zelfs meerdere partners hebt, is het verstandig om afspraken te maken omtrent rechten en plichten tussen jou en je partners onderling. Een conflict ligt namelijk snel op de loer. Wat doe je als je een andere functie wil gaan vertegenwoordigen? Of als je uit elkaar gaat? Allemaal aspecten die je kunt regelen in een aandeelhoudersovereenkomst.

 

Waarom heb ik een aandeelhoudersovereenkomst nodig?

Je kunt je met het maken van afspraken natuurlijk beperken tot de statuten. De statuten zijn de basisregels van jouw bedrijf. Veel regels zijn daarvan door de wet voorgeschreven, maar er is wel enige ruimte om afspraken naar eigen inzicht in te vullen. Toch is het niet aan te raden je te beperken tot de statuten, zeker niet bij een startende onderneming. Een startende onderneming moet immers wendbaar zijn en afspraken moeten makkelijk aangepast kunnen worden. Afwijking van statuten is echter lastig en dient gedaan te worden bij een notaris. Bovendien zijn statuten openbaar. Met een aandeelhoudersovereenkomst van Young Law zorg je voor:

  • Flexibiliteit binnen jouw onderneming
  • Geheimhouding van jouw afspraken
  • Meer zekerheid voor jouw onderneming
  • Duidelijke en professionele taal

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

300,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.