Aanneemovereenkomst

Op maat gemaakt € 149,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een aanneemovereenkomst is een overeenkomst tussen een opdrachtgever en een aannemer. De opdrachtgever geeft de opdracht aan de aannemer om iets te bouwen van stoffelijke aard. Dit betekent dat de aannemer een tastbaar object zal gaan bouwen. Een aanneemovereenkomst is een speciale overeenkomst waarin het van belang is de particulier (de opdrachtgever) te beschermen. Zo heeft een particulier drie dagen bedenktijd en moet de overeenkomst schriftelijk zijn.

Waarom heb ik het nodig?

Als aannemer wilt u de zaken tussen u en de opdrachtgever goed geregeld hebben. De opdrachtgever heeft namelijk veel bescherming dus het is zeer belangrijk om de rechten en plichten over en weer op papier te hebben. De aanneemovereenkomst is een bijzondere overeenkomst die aan veel wettelijke eisen moet voldoen. Met een aanneemovereenkomst van Young Law zorgt u voor:

  • Alle verplichte onderdelen in jouw overeenkomst
  • Zekerheid over je afspraken
  • Duidelijke en professionele taal
  • De juiste opbouw

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

149,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.