Algemene voorwaarden

Op maat gemaakt € 195,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 59,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

In de algemene voorwaarden leg je als onderneming de regels vast die gelden bij verkoop van producten en/of diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan regels betreffende de betaling, garantie en levering.

In de volksmond worden algemene voorwaarden ook wel ‘de kleine lettertjes’ genoemd.

Let wel op de wettelijke bepalingen die van toepassing zijn op algemene voorwaarden. Zo mogen de bepalingen die zijn opgenomen in de algemene voorwaarden niet onredelijk bezwarend zijn. Hiervoor heeft men de zogenaamde zwarte en grijze lijsten. Zo mag je de aansprakelijkheid niet geheel uitsluiten, maar deze slechts beperken.

Waarom algemene voorwaarden opstellen?

Ondanks dat het hebben van algemene voorwaarden niet bij wet verplicht is, is het zeer aan te raden om deze als ondernemer te hebben. Algemene voorwaarden moet men zien als een soort verzekering. Indien je als ondernemer geen algemene voorwaarden hebt, dan ben je in zijn geheel aansprakelijk voor de schade die de opdrachtgever lijdt als gevolg dat jij de overeenkomst niet of niet goed bent nagekomen. Door te kiezen voor Young Law zorg je voor:

  • Zekerheid voor jouw onderneming
  • Vastlegging van belangrijke afspraken
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

Onbeperkt juridische contracten opstellen?


Eenvoudig en snel in 5 minuten contracten opstellen? Onbeperkt en digitaal verzenden én ondertekenen? Kijk even bij onze abonnementen.

195.00