Arbeidsovereenkomst

Op maat gemaakt € 149,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

In de arbeidsovereenkomst legt u de rechten en plichten vast die gelden voor u als werkgever, maar ook de rechten en plichten die gelden voor de werknemer.

Waarom heb ik een arbeidscontract nodig?

Een goede arbeidsovereenkomst is van groot belang. Niet alleen wilt u de financiële zaken zwart op wit hebben, ook is het belangrijk dat werknemers weten waar ze aan toe zijn. Zo kunt u verschillende bedingen over concurrentie, proeftijden en veel meer opnemen in het arbeidscontract. Doet u dit niet, dan loopt u het risico dat er achteraf toch sprake is van een arbeidsrelatie en dat u met terugwerkende kracht het salaris zal moeten betalen.

In de arbeidsovereenkomst stelt u zowel de rechten en plichten vast die gelden voor de werkgever, als ook de rechten en plichten die gelden voor de werknemer. Bij de zaken die u in dit document regelt kunt u denken aan:

  • De functie of het soort werk dat de werknemer zal verrichten
  • De datum van indiensttreding
  • Hoeveel uur per week de werknemer gaat werken
  • Welke vergoeding de werknemer zal ontvangen
  • Eventueel concurrentiebeding en pensioenregeling
  • En nog veel meer zaken die betrekking hebben op de arbeidsrelatie

Daarnaast moet je als werkgever ook goed nadenken over wat voor arbeidsovereenkomst u wilt hebben met de betreffende werknemer. Wilt u bijvoorbeeld een tijdelijke contract, een contract voor onbepaalde duur of een arbeidsovereenkomst op oproepbasis. Wij kunnen u voorzien in alle soorten arbeidsovereenkomsten die mogelijk zijn binnen het wettelijk kader.

Het is van belang om deze zaken te regelen in een schriftelijke arbeidsovereenkomst om verwarring betreffende elkaars rechten en plichten te voorkomen. Een verstoorde arbeidsrelatie is immers het laatste wat u wilt.

149,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.