Arbeidsovereenkomst opstellen

 • U kunt het zelf binnen 5 minuten.
 • Als u hulp nodig heeft zijn wij er voor u.
 • Basisdocumenten opgesteld door gerenommeerde advocaten.
 • Vaste prijzen, geen verrassingen.
Ja, ik wil een arbeidsovereenkomst
geldleningovereenkomst
Hier staan al onze aangeboden documenten. U kunt via de zoekfunctie snel uw gewenste document vinden.
Uw eigen digitale kluis. Alle aankopen, zowel maatwerk als doe het zelf documenten worden hier opgeslagen. Zo heeft u altijd toegang tot uw documenten.
Hier ziet u uw een vragenlijst voor het maken van het juridische document. Op basis van de antwoorden op de vragen wordt uw juridische document samengesteld. Door op de ‘i’ te klikken kunt u extra informatie vinden met betrekking tot de vraag.
Tijdens het invullen van de vragen ziet u hier direct een live preview van het document. Zo kunt u eenvoudig zien of de zinsconstructies kloppen van de door u ingegeven antwoorden.
Heeft u vragen over uw document, begrijpt u zaken niet? Dan kunt u via hier direct contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag op weg!
Uw account informatie en facturen kunt u vinden onder deze knop. Alles netjes bij elkaar.

Zelf doen

€49

Binnen 15 minuten uw juridische documenten. Beperk uw aansprakelijkheid en risico. Met onze documenten kunt u juridisch waterdicht ondernemen.

 1. Selecteer uw document(en) en plaats de bestelling
 2. Via ons vraag- en antwoordsysteem maakt u het document op maat
 3. Download uw document(en)
Meer info

Maatwerk

€149

Bij maatwerk kiest u voor persoonlijk contact en specialistische hulp. Beperk uw risico en aansprakelijkheid met behulp van onze kundige juristen.

 1. Selecteer uw documenten en plaats de bestelling
 2. Plan een telefoongesprek met een van onze juristen
 3. Ontvang uw documenten binnen vijf werkdagen
Meer info

Beschrijving

In de arbeidsovereenkomst legt u de rechten en plichten vast die gelden voor u als werkgever, maar ook de rechten en plichten die gelden voor de werknemer.

Waarom heb ik een arbeidscontract nodig?

Een goede arbeidsovereenkomst is van groot belang. Zo kunt u verschillende bedingen over concurrentie, proeftijden en veel meer opnemen in het arbeidscontract.

In de arbeidsovereenkomst stelt u zowel de rechten en plichten vast die gelden voor de werkgever, als ook de rechten en plichten die gelden voor de werknemer. In dit document worden de volgende zaken geregeld:

 • De functie of het soort werk dat de werknemer zal verrichten
 • De datum van indiensttreding
 • Hoeveel uur per week de werknemer gaat werken
 • Welke vergoeding de werknemer zal ontvangen
 • Eventueel concurrentiebeding en pensioenregeling
 • En nog veel meer zaken die betrekking hebben op de arbeidsrelatie

Het is van belang om deze zaken te regelen in een schriftelijke arbeidsovereenkomst om verwarring betreffende elkaars rechten en plichten te voorkomen. Een verstoorde arbeidsrelatie is immers het laatste wat u wilt.

Daarnaast moet je als werkgever ook goed nadenken over wat voor arbeidsovereenkomst u wilt hebben met de betreffende werknemer. Wilt u bijvoorbeeld een tijdelijke contract, een contract voor onbepaalde duur of een arbeidsovereenkomst op oproepbasis. Twijfelt u? Wij adviseren u graag.