Bekrachtigingsverklaring

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Voordat je BV of NV is opgericht, kunnen jij of een van je partners al rechtshandelingen verrichten namens de nog op te richten BV of NV. Jij of je partner zijn voor die rechtshandelingen hoofdelijk verbonden. Dit betekent dat de wederpartij jou en je partner elk voor het gehele bedrag dat openstaat kan aanspreken. Om deze voor de BV of NV in oprichting gedane rechtshandelingen na de oprichting onder de verantwoordelijkheid van de BV of NV te laten vallen (waardoor de hoofdelijke verbondenheid vervalt), dient de rechtshandeling te worden bekrachtigd. Elke rechtshandeling moet met een bekrachtigingsverklaring, gericht aan jouw wederpartij, worden bekrachtigd.

 

Waarom heb ik een bekrachtigingsverklaring nodig?

Hoofdelijke verbondenheid aan een rechtshandeling brengt allerlei risico’s mee. Denk aan hoge bedragen aan bijvoorbeeld schadevergoeding die op jou kunnen worden verhaald. Daarom is het van belang de rechtshandelingen die gedaan zijn namens de BV of NV in oprichting, na oprichting zo snel mogelijk onder de verantwoordelijkheid van de BV te brengen. Met een bekrachtigingsverklaring van Young Law zorg je voor:

  • Een beperking van persoonlijke aansprakelijkheidsrisico’s
  • Bekrachtiging zo snel en soepel mogelijk regelen
  • Duidelijke en professionele taal
  • De juiste opbouw

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!

150.00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.