Bemiddelingsovereenkomst

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een bemiddelingsovereenkomst regelt afspraken tussen een opdrachtgever en een tussenpersoon (de bemiddelaar). De bemiddelaar zal de opdrachtgever helpen bij het zoeken van de juiste wederpartij voor de opdrachtgever. De bemiddelaar heeft vaak specifieke kennis die van belang is voor de overeenkomst. Denk bijvoorbeeld aan een makelaar, die voor de opdrachtgever een geschikt huis zoekt. De uiteindelijke overeenkomst komt echter niet tussen de opdrachtgever en de makelaar tot stand, maar tussen de opdrachtgever en de verkoper van het huis. De makelaar fungeert slechts als tussenpersoon, bemiddelaar.

 

Waarom heb ik het nodig?

Een bemiddelingsovereenkomst is nodig indien er gebruik wordt gemaakt van een tussenpersoon die fungeert als bemiddelaar bij het tot stand komen van overeenkomsten. De bemiddelaar zal zich inspannen om een geschikte wederpartij te vinden. Ook kunnen er regelingen worden vastsgesteld omtrent onder meer de betaling van loon. Met een bemiddelingsovereenkomst van Young Law zorg je voor:

  • Zekerheid tussen jou en de bemiddelaar
  • Duidelijke en professionele taal
  • De juiste opbouw
  • Besparing op een advocaat

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!

150.00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.