Bestuursbesluit

Op maat gemaakt € 50,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 19,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Met een bestuursbesluit leg je schriftelijk vast wat er door het bestuur van de BV is besloten. Een besluit kan worden vernietigd indien het in strijd is met de statuten van de BV, in strijd is met de redelijkheid en billijkheid of indien het in strijd is met het reglement.

 

Waarom heb ik het nodig?

Indien je BV hebt is het noodzakelijk om bestuursbesluiten te nemen. Met dit product stel je de genomen bestuursbesluiten duidelijk en goed op schrift vast. Met het bestuursbesluit van Young Law zorg je voor:

  • Duidelijk en professionele taal
  • De juiste opbouw
  • Besparing op een advocaat

Onbeperkt juridische contracten opstellen?


Eenvoudig en snel in 5 minuten contracten opstellen? Onbeperkt en digitaal verzenden én ondertekenen? Kijk even bij onze abonnementen.