Betalingsherinnering

Op maat gemaakt € 50,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 9,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Je hebt een overeenkomst gesloten met een wederpartij. Na levering van de producten of diensten, wordt de openstaande factuur maar niet betaald. Wat nu? Om te beginnen kun je een betalingsherinnering versturen. Een betalingsherinnering is een herinnering voor jouw klant om hem te laten weten dat een of meerdere facturen nog niet betaald zijn, terwijl de betalingstermijn al is verstreken. Verder bevat een betalingsherinnering een verzoek om alsnog zo snel mogelijk te betalen.

 

Waarom heb ik een verzoek betalingsherinnering nodig?

Indien jouw factuur niet wordt betaald, wil je dit natuurlijk oplossen. Door middel van de betalingsherinnering wordt jouw klant erop geattendeerd dat er een betalingsachterstand is ontstaan. Op deze manier zal jouw klant in veel gevallen de openstaande factuur betalen. Met een betalingsherinnering van Young Law zorg je voor:

  • Een juiste stap in de richting van het aanpakken van jouw wanbetalers
  • Een professionele brief
  • Duidelijke taal
  • Snel het juiste document

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.