Bewerkersovereenkomst

Op maat gemaakt € 70,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 39,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Veel mensen hebben nog nooit van een bewerkersovereenkomst gehoord. Toch is het bij wet, Wet Bescherming Persoonsgegevens, verplicht voor veel ondernemingen. Indien jouw onderneming persoonsgegevens doorstuurt naar een derde partij en deze de persoonsgegevens voor jou verwerkt, ben je wettelijk verplicht om een bewerkingsovereenkomst te hebben.

De verantwoordelijke is degene die de persoonsgegevens verzamelt en doorstuurt. De bewerker is degene die namens de verantwoordelijke deze persoonsgegevens verwerkt. In de bewerkersovereenkomst legt men vast hoe de bewerker met de persoonsgegevens dient om te gaan.

 

Waarom heb ik een bewerkersovereenomst nodig?

Een bewerkersovereenkomst is bij wet verplicht indien een derde persoonsgegevens, verzameld door jouw onderneming verwerkt. Een simpel voorbeeld voor wanneer je een bewerkersovereenkomst nodig hebt:

Een bedrijf, de verantwoordelijke, houdt de persoonsgegevens van zijn werknemers bij. De salarisadministrateur, de bewerker, krijgt vervolgens deze persoonsgegevens van het bedrijf om voor hen de salarisadministratie af te handelen.

Met een bewerkersovereenkomst van Young Law zorg je voor:

  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

Onbeperkt juridische contracten opstellen?


Eenvoudig en snel in 5 minuten contracten opstellen? Onbeperkt en digitaal verzenden én ondertekenen? Kijk even bij onze abonnementen.

70.00