Brief ontslag op staande voet

Op maat gemaakt € 99,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 9,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Het is altijd vervelend om iemand op staande voet te moeten ontslaan. Mocht dit echter toch voorkomen dan is het zaak om dit goed geregeld te hebben om problemen te voorkomen. Een ontslag op staande voet mag enkel indien het gaat om een dwingende reden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diefstal, fraude, seksuele intimidatie etc. LET OP: het is sinds 2015 niet meer mogelijk om werknemers te ontslaan op grond van slechte prestaties of meerdere waarschuwingen vanwege slechte prestaties. De wet vereist dan een verbetertraject.

 

Waarom heb ik een ontslagbrief nodig?

Het is mogelijk om ontslag op staande voet mondeling mee te delen. Het wordt echter met klem aangeraden om dit schriftelijk te regelen. Zo voorkom je onnodige problemen en misverstanden. Met een brief van Young Law zorg je voor:

  • De juiste opbouw
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

 

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.