Brief opzegging door werkgever

Op maat gemaakt € 99,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 9,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

In een ontslagbrief of wel ‘opzegging door werkgever’ regelt u de beëindiging van het arbeidscontract op een formele manier. Ook indien er sprake is van een arbeidscontract voor een bepaalde tijd is het van belang dat de beëindiging formeel wordt medegedeeld. Doe dit schriftelijk om problemen en miscommunicaties te voorkomen. Aan te raden is om een arbeidsrechtsadvocaat te raadplegen. Middels de dienst ‘Vraag een advocaat‘ kunnen wij u hierbij helpen. Vaak moet men langs de kantonrechter om goedkeuring te krijgen voor een ontslag.

Waarom heb ik een ‘brief opzegging door werkgever’ nodig?

Met een ontslagbrief van Young Law weet u zeker dat de zaken goed geregeld zijn. Zo worden de afspraken vastgelegd en beschermt u zichzelf tegen misstanden achteraf. Met een brief van Young Law zorgt u voor:

  • De juiste opbouw
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

 

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.