Brief opzegging door werknemer

Op maat gemaakt € 50,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 9,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

In een ontslagbrief regel je de beëindiging van het arbeidscontract op een formele manier. Ook indien er sprake is van een arbeidscontract voor een bepaalde tijd is het van belang dat de beëindiging formeel wordt medegedeeld.

 

Waarom heb ik een ‘brief opzegging door werknemer’ nodig?

Het kan natuurlijk zijn dat je wilt stoppen, en het arbeidscontract wilt beëindigen. Soms een goede stap maar regel dit wel goed! Zo is het van belang dat dit schriftelijk gebeurd om problemen en miscommunicaties te voorkomen. Met een brief van Young Law zorg je voor:

  • De juiste opbouw
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Meer tijd om naar een nieuwe baan te zoeken
  • Besparing op een advocaat

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!