Brief proeftijd ontslag

Op maat gemaakt € 50,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 9,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Met een ‘brief ontslag proeftijd’ regel je formeel het ontslag van een werknemer na de proeftijd. Dit kan mondeling maar het wordt met klem aangeraden om dit schriftelijk te doen om zo problemen en misstanden te voorkomen.

 

Waarom heb ik een ‘brief ontslag proeftijd’ nodig?

Het kan natuurlijk zijn dat je de samenwerking wilt stoppen, en het arbeidscontract na de proeftijd wilt beëindigen. Zo is het van belang dat dit schriftelijk gebeurd om problemen en miscommunicaties te voorkomen. Met een brief van Young Law zorg je voor:

  • De juiste opbouw
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!