Brief verbetertraject

Op maat gemaakt € 99,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 9,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Met een ‘brief verbetertraject’ geeft u de werknemer te kennen dat er dingen moeten verbeteren. Het kan ook bij een uiteindelijk ontslag veel helpen als er een dergelijke brief is gestuurd.

 

Waarom heb ik een ‘brief verbetertraject’ nodig?

Door wijzigingen in het ontslagrecht is het sinds 2015 niet meer mogelijk om werknemers zo maar op grond van hun slechte prestaties te ontslaan. Een werkgever moet duidelijk maken dat hij/zij er alles aan heeft gedaan om de prestaties te verbeteren. Een ‘brief verbetertraject’ helpt in het uiteindelijke ontslagtraject en zorgt voor een sterker dossier. Met een brief van Young Law zorgt u voor:

  • Sterker dossier en positie
  • De juiste opbouw
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.