Disclaimers

Op maat gemaakt € 29,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 9,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een disclaimer is een vrijwaringsclausule. Doordat het een eenzijdig document is, is het geen overeenkomst of maakt het deel uit van een overeenkomst (zoals algemene voorwaarden dit wel zijn). Dit neemt met zich mee dat u niets kunt regelen waarvoor u de toestemming nodig hebt van de andere partij.

Waarom heb ik een disclaimer nodig?

Alhoewel het hebben van een disclaimer bij wet niet is verplicht, is het zeker aan te raden om er een te hebben. U voorkomt namelijk aanspraken van de bezoekers van uw website of van de ontvangers van je e-mails. Met de disclaimers van Young Law heeft u de keuze uit een zestal disclaimers. Te weten voor e-mail, persoonsgegevens, uitsluiten contractuele relatie, contractinhoud, aansprakelijkheid van de houder van de website jegens derden en aansprakelijkheid derden jegens de houder van de website. Met de disclaimers van Young Law zorg je voor:

  • Meer zekerheid voor jouw onderneming
  • De juiste opbouw
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

29,00

Vertalen

Ontvang uw disclaimer zowel in het Nederlands als in één van onderstaande talen.