Distributieovereenkomst

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 79,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

In een distributieovereenkomst worden duidelijke afspraken gemaakt over wat de distributeur moet leveren en op welke wijze dit moet gebeuren.

 

Waarom heb ik een distributieovereenkomst nodig?

Met een distributieovereenkomst verzeker je jezelf dat de levering juist plaatsvindt. Met deze overeenkomst maak je duidelijke afspraken en zorg je dat problemen worden voorkomen. Mochten er toch problemen ontstaan dan kan gemakkelijk worden gekeken en verwezen naar de overeenkomst. Met een distributieovereenkomst van Young Law zorg je voor:

  • Zekerheid over leveringen
  • De juiste opbouw
  • Sterke positie
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!

150.00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.