Distributieovereenkomst

Op maat gemaakt € 149,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 79,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

In een distributieovereenkomst worden duidelijke afspraken gemaakt over wat de distributeur moet leveren en op welke wijze dit moet gebeuren.

 

Waarom heb ik een distributieovereenkomst nodig?

Met een distributieovereenkomst verzekert u zichzelf dat de levering juist plaatsvindt. Met deze overeenkomst maakt u duidelijke afspraken en zorgt u dat problemen worden voorkomen. Mochten er toch problemen ontstaan dan kan gemakkelijk worden gekeken en verwezen naar de overeenkomst. Met een distributieovereenkomst van Young Law zorgt u voor:

  • Zekerheid over leveringen
  • De juiste opbouw
  • Sterke positie
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

149,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.