End user license agreement (EULA)

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 69,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een end user license agreement (EULA) bevat de rechten en plichten van gebruikers van software. Vaak is opgenomen dat de gebruiker de software niet mag verspreiden of aanpassen. Je kunt de gebruiker voordat de software wordt geïnstalleerd, akkoord laten gaan met de EULA.

 

Waarom heb ik een end user license agreement nodig?

Als softwareontwikkelaar wil je natuurlijk zelf in de hand hebben wie jouw software gebruikt en op welke manier dit gebeurt. Door middel van een EULA regel je juridisch dat de gebruiker van jouw software de software niet zal verspreiden of aanpassen. Doet de gebruiker dit wel, dan is dit strafbaar. Verder kun je met een EULA bepalen onder welke voorwaarden gebruikers jouw software kunnen gebruiken. Met een end user license agreement van Young Law zorg je voor:

  • Het beschermen van jouw software tegen verspreiding en aanpassing
  • De door jouw gewenste voorwaarden waaronder jouw software gebruikt mag worden
  • Zekerheid voor jouw software
  • Duidelijke en professionele taal

Dit is een Engelstalig document gebaseerd op het Nederlans recht. Voor ‘Maatwerk’ van Young Law worden er extra kosten in rekening gebracht voor de vertaling. Heb je vragen, neem dan contact op middels de chat rechtsonder in je scherm of bel ons op 085 065 47 37.

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

150,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.