Geheimhoudingsovereenkomst

Op maat gemaakt € 60,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 19,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een geheimhoudingsovereenkomst bevat afspraken omtrent gevoelige bedrijfsinformatie die je door jouw wederpartij laat ondertekenen. Je kunt in een geheimhoudingsverklaring elk type informatie opnemen die jij vertrouwelijk acht. Een aantal typen informatie wordt niet aangemerkt als vertrouwelijk, zoals informatie die van algemene bekendheid is, informatie die al eerder bij de wederpartij bekend was en informatie die later, na het tekenen van de geheimhoudingsovereenkomst, alsnog algemeen bekend wordt. Een geheimhoudingsovereenkomst kan bestaan in drie vormen:

  • Ten eerste een geheimhoudingsovereenkomst bij een bedrijfsovername. De koper moet de geheimhoudingsverklaring ook opleggen aan zijn personeel en andere bij de overname betrokken personen.
  • Ten tweede is er een eenzijdige geheimhoudingsovereenkomst, waarbij slechts één partij vertrouwelijke informatie uitwisselt. Denk aan informatie over een nieuw product.
  • Ten derde is er nog de tweezijdige geheimhoudingsovereenkomst, waarbij partijen over en weer vertrouwelijke informatie uitwisselen in het kader van bijvoorbeeld een samenwerking.

 

Waarom heb ik een geheimhoudingsovereenkomst nodig?

Als ondernemer wil je natuurlijk niet dat gevoelige bedrijfsinformatie van jouw bedrijf zomaar op straat komt te liggen. Met een geheimhoudingsovereenkomst zorg je dat jouw gevoelige informatie die je met de wederpartij uitwisselt, niet terecht komt bij derden. Met een geheimhoudingsovereenkomst van Young Law zorg je voor:

  • Zekerheid over geheimhouding van jouw gevoelige bedrijfsinformatie
  • Duidelijke afspraken
  • Heldere taal
  • Besparing op een advocaat

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!

60.00