Handelsagentuurovereenkomst

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Met een handelsagentuurovereenkomst bindt de principaal (opdrachtgever) de agent (opdrachtnemer) voor een bepaalde tijd om te bemiddelen tussen partijen.

Waarom heb ik een handelsagentuurovereenkomst nodig?

Een handelsagentuurovereenkomst is niet hetzelfde als een arbeidsovereenkomst. Dit is ook niet de bedoeling omdat bij een arbeidsrelatie er allerlei regels om de hoek komen kijken. Een handelsagentuurovereenkomst moet de rechten en plichten van de agent uitvoerig beschrijven. Ook moet de duur van de overeenkomst duidelijk vermeld staan. Met een handelsagentuurovereenkomst van Young Law zorg je voor:

  • De juiste opbouw
  • Snel de juiste documenten
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!

150.00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.