Huurovereenkomst inventaris

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Wanneer je een inventaris huurt, is het verstandig om hier duidelijke afspraken over te maken. Dit aangezien na enkele jaren of zelfs maanden al snel niet meer duidelijk is wat er precies binnen de inventaris valt. Vaak ontstaan hierdoor conflicten die gemakkelijk te voorkomen zijn.

 

Waarom heb ik een huurovereenkomst inventaris nodig?

Een huurovereenkomst inventaris is aan te raden wanneer je bijvoorbeeld de inventaris van een winkel of horecagelegenheid overneemt. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over wat zich binnen de inventaris bevindt. Met een huurovereenkomst inventaris van Young Law zorg je voor:

  • Duidelijke omschrijvingen
  • Goede afspraken
  • Gemakkelijke afhandeling
  • Besparing op advocaten

 

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

150,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.