Huurovereenkomst inventaris

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Wanneer je een inventaris huurt, is het verstandig om hier duidelijke afspraken over te maken. Dit aangezien na enkele jaren of zelfs maanden al snel niet meer duidelijk is wat er precies binnen de inventaris valt. Vaak ontstaan hierdoor conflicten die gemakkelijk te voorkomen zijn.

 

Waarom heb ik een huurovereenkomst inventaris nodig?

Een huurovereenkomst inventaris is aan te raden wanneer je bijvoorbeeld de inventaris van een winkel of horecagelegenheid overneemt. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over wat zich binnen de inventaris bevindt. Met een huurovereenkomst inventaris van Young Law zorg je voor:

  • Duidelijke omschrijvingen
  • Goede afspraken
  • Gemakkelijke afhandeling
  • Besparing op advocaten

 

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

150,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.