Huurovereenkomst kantoorruimte

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 59,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

In een huurovereenkomst kantoorruimte wordt vastgelegd wat de rechten en plichten over en weer van de verhuurder en huurder zijn. Je kunt bijvoorbeeld afspreken hoe lang de kantoorruimte zal worden gehuurd en welke diensten er bij de verhuur zijn inbegrepen. Een kantoorruimte is een pand dat niet voor publiek toegankelijk is en waar het product of de dienst niet geleverd wordt. Voor de huurovereenkomst kantoorruimte gelden niet de strenge regels die van toepassing zijn bij ruimte die voor publiek toegankelijk is, ofwel de middenstandsbedrijfsruimte. Wel staat daar tegenover dat de huurder van een kantoorruimte niet de wettelijke huurbescherming heeft die bij een middenstandsbedrijfsruimte hoort. Wel is er ontruimingsbescherming voor de huurder. Dit houdt in dat hij de kantoorruimte niet hoeft te verlaten binnen twee maanden nadat de ontruiming is aangezegd door de verhuurder.

 

Waarom heb ik een huurovereenkomst kantoorruimte nodig?

Het is van belang dat een verhuurder en een huurder onderling weten waar zij aan toe zijn, om later geschillen te voorkomen. In een huurovereenkomst kantoorruimte kun je bijvoorbeeld regelen wat de hoogte van de huur zal zijn, hoe lang de overeenkomst zal duren en wie aansprakelijk zal zijn. Ook kun je bijvoorbeeld bepaalde verantwoordelijkheden regelen. Bij deze huurovereenkomst heb je ook algemene voorwaarden nodig. Met een huurovereenkomst kantoorruimte van Young Law zorg je voor:

  • Een passende overeenkomst die belangrijke zaken tussen huurder en verhuurder regelt
  • Duidelijke en professionele taal
  • De juiste opbouw
  • Besparing op een advocaat

 

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

150,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.