Ingebrekestelling openstaande facturen

Op maat gemaakt € 50,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 9,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Je hebt een overeenkomst gesloten met een wederpartij. Na levering van de producten of diensten, wordt de openstaande factuur maar niet betaald. Je hebt al verschillende betalingsherinneringen verstuurd en met jouw klant gebeld, maar helaas zonder resultaat. De klant weigert de betaling te voldoen. De volgende stap is dan een ingebrekestelling openstaande facturen. Dit houdt in dat u een officiële brief verstuurt met daarin een laatste verzoek aan uw klant om de openstaande factuur te voldoen binnen de gestelde termijn. Het is verstandig een ingebrekestelling aangetekend te versturen. Dit is immers het bewijs dat jouw klant de ingebrekestelling heeft ontvangen.

 

 

Waarom heb ik een ingebrekestelling nodig?

Indien jouw factuur niet wordt betaald wil je dit natuurlijk oplossen. Door middel van een ingebrekestelling openstaande facturen geef je jouw klant een laatste kans om te betalen. Met een ingebrekestelling kun je een gerechtelijke procedure nog even op afstand houden. Met een ingebrekestelling openstaande facturen zorg je voor:

  • Een laatste betalingskans voor jouw klant
  • Het op afstand houden van een gerechtelijke procedure
  • Een professionele brief
  • Duidelijke taal
  • Snel het juiste document

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.