Koopovereenkomst domeinnaam

Op maat gemaakt € 100,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 39,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een domeinnaam is een specifiek adres op internet. Domeinnamen kunnen heel gewild zijn en daarom kun je indien gewenst jouw domeinnaam doorverkopen. Van belang is wel dat je bij het verkopen van jouw domeinnaam toestemming hebt gekregen van de registrar. Een registrar is degene die jouw domeinnaam registreert en beheert.

 

Waarom heb ik een koopovereenkomst domeinnaam nodig?

Een domeinnaam verkopen geschiedt via internet en kan daarom wat lastig zijn. Bovendien geeft de wet geen inhoudelijke vereisten over de verkoop van een domeinnaam. Met een koopovereenkomst domeinnaam voorkom je problemen door schriftelijk vast te leggen wat de prijs zal zijn die moet worden betaald, wanneer de domeinnaam wordt overgezet en wie voor wat aansprakelijk zal zijn. Met een koopovereenkomst domeinnaam van Young Law zorg je voor:

  • Zekerheid over je afspraken
  • Duidelijke en professionele taal
  • Een juiste opbouw
  • Snel het juiste document

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!

100.00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.