Koopovereenkomst inventaris

Op maat gemaakt € 120,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Bij het kopen van bijvoorbeeld een winkel of horecagelegenheid kan het handig zijn de daarbij behorende roerende zaken, zoals tafels, stoelen, kasten, etc. over te kopen. Het kopen van deze roerende zaken, ofwel de inventaris, wordt vastgelegd in een koopovereenkomst inventaris.

 

Waarom heb ik een koopovereenkomst inventaris nodig?

In een koopovereenkomst inventaris regel je bijvoorbeeld het object van de koop, de prijs, de levertijd en garanties. Op deze manier is duidelijk welke producten je overkoopt of verkoopt en wat je ervoor betaalt of krijgt. Met een koopovereenkomst inventaris van Young Law zorg je voor:

  • Zekerheid over je afspraken
  • Duidelijke en professionele taal
  • Een juiste opbouw
  • Snel het juiste document

Onbeperkt juridische contracten opstellen?


Eenvoudig en snel in 5 minuten contracten opstellen? Onbeperkt en digitaal verzenden én ondertekenen? Kijk even bij onze abonnementen.

120.00