Wat is een leveranciersovereenkomst?

In samenwerking met:

Hier staan al onze aangeboden documenten. U kunt via de zoekfunctie snel uw gewenste document vinden.
Uw eigen digitale kluis. Alle aankopen, zowel maatwerk als doe het zelf documenten worden hier opgeslagen. Zo heeft u altijd toegang tot uw documenten.
Hier ziet u uw een vragenlijst voor het maken van het juridische document. Op basis van de antwoorden op de vragen wordt uw juridische document samengesteld. Door op de ‘i’ te klikken kunt u extra informatie vinden met betrekking tot de vraag.
Tijdens het invullen van de vragen ziet u hier direct een live preview van het document. Zo kunt u eenvoudig zien of de zinsconstructies kloppen van de door u ingegeven antwoorden.
Heeft u vragen over uw document, begrijpt u zaken niet? Dan kunt u via hier direct contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag op weg!
Uw account informatie en facturen kunt u vinden onder deze knop. Alles netjes bij elkaar.

Beschrijving

Met een leveranciersovereenkomst stel je, als leverancier of als afnemer, duidelijke afspraken vast met betrekking tot de levering van producten. Hierbij kun je onder meer denken aan:

• Om welke en hoeveel producten gaat het;
• De levertijd;
• De prijs;
• Aansprakelijkheid.

Heb ik een leveranciersovereenkomst nodig?

Vaak gaan leveranciers en afnemers een samenwerking aan voor langere tijd. Het is dan ook zeer aan te raden om de gemaakte afspraken vast te leggen middels een leveranciersovereenkomst. Dit voorkomt eventuele latere conflicten.