Maatschapsovereenkomst

 • U kunt het zelf binnen 5 minuten.
 • Als u hulp nodig heeft zijn wij er voor u.
 • Basisdocumenten opgesteld door gerenommeerde advocaten.
 • Vaste prijzen, geen verrassingen.
Ja, ik wil een maatschapsovereenkomst
In samenwerking met:

Hier staan al onze aangeboden documenten. U kunt via de zoekfunctie snel uw gewenste document vinden.
Uw eigen digitale kluis. Alle aankopen, zowel maatwerk als doe het zelf documenten worden hier opgeslagen. Zo heeft u altijd toegang tot uw documenten.
Hier ziet u uw een vragenlijst voor het maken van het juridische document. Op basis van de antwoorden op de vragen wordt uw juridische document samengesteld. Door op de ‘i’ te klikken kunt u extra informatie vinden met betrekking tot de vraag.
Tijdens het invullen van de vragen ziet u hier direct een live preview van het document. Zo kunt u eenvoudig zien of de zinsconstructies kloppen van de door u ingegeven antwoorden.
Heeft u vragen over uw document, begrijpt u zaken niet? Dan kunt u via hier direct contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag op weg!
Uw account informatie en facturen kunt u vinden onder deze knop. Alles netjes bij elkaar.

Beschrijving

Bij het starten van een maatschap verbinden de maten van de maatschap zich om onder een gemeenschappelijke naam een beroep uit te oefenen. Vaak wordt de vorm van een maatschap gebruikt bij beroepsbeoefenaars zoals tandartsen, advocaten en notarissen. Bij een maatschap is een belangrijk kenmerk dat elk van de maten voor gelijke delen aansprakelijk zijn. Dit is anders dan bij een VOF, waar elk van de vennoten voor het geheel kan worden aangesproken. Aan het opstellen van een maatschapsovereenkomst zitten geen regels verbonden. Dit houdt in dat zolang de maten het met elkaar eens zijn alles in de overeenkomst kan worden opgenomen.

Maatwerk

€149

Bij maatwerk kiest u voor persoonlijk contact en specialistische hulp. Beperk uw risico en aansprakelijkheid met behulp van onze kundige juristen.

 1. Selecteer uw documenten en plaats de bestelling
 2. Plan een telefoongesprek met een van onze juristen
 3. Ontvang uw documenten binnen vijf werkdagen

Bij een maatschapsovereenkomst van Young Law zorg je voor:

 • Een leuke samenwerking
 • Duidelijke afspraken
 • Duidelijkheid over de inbreng
 • Het voorkomen van conflicten
 • Geld besparen