Maatschapsovereenkomst

Op maat gemaakt € 149,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 59,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Bij het starten van een maatschap verbinden de maten van de maatschap zich om onder een gemeenschappelijke naam een beroep uit te oefenen. Vaak wordt de vorm van een maatschap gebruikt bij beroepsbeoefenaars zoals tandartsen, advocaten en notarissen. Bij een maatschap is een belangrijk kenmerk dat elk van de maten voor gelijke delen aansprakelijk zijn. Dit is anders dan bij een VOF, waar elk van de vennoten voor het geheel kan worden aangesproken. Aan het opstellen van een maatschapsovereenkomst zitten geen regels verbonden. Dit houdt in dat zolang de maten het met elkaar eens zijn alles in de overeenkomst kan worden opgenomen.

Bij een maatschapsovereenkomst van Young Law zorg je voor:

  • Een leuke samenwerking
  • Duidelijke afspraken
  • Duidelijkheid over de inbreng
  • Het voorkomen van conflicten
  • Geld besparen

 

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

149,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.