Management agreement

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een management agreement is een vorm van de overeenkomst van opdracht en dus uitdrukkelijk geen arbeidsovereenkomst. Een management agreement kan worden gesloten tussen een persoon die managementtaken uitvoert en de opdrachtgever. De uitvoerder kan een natuurlijke persoon zijn, maar ook een rechtspersoon. In het eerste geval heb je één management agreement nodig, in het tweede geval twee. De kenmerken van een management agreement zijn dat de uitvoerder niet in een dienstbetrekking staat tot de opdrachtgever en daarvoor ook geen geldelijke betaling in de vorm van loon of salaris ontvangt. Wel rekent de uitvoerder een managementfee door.

 

Waarom heb ik een management agreement nodig?

In de agreement regel je de managementtaken die de uitvoerder zal gaan doen, maar ook hoe hoog de managementfee zal zijn en wie eventuele onkosten zal gaan vergoeden. Dit voorkomt later onnodige geschillen. Bovendien geniet je met een management agreement als voordeel dat je niet gebonden bent aan de verplichtingen die voortvloeien uit een arbeidsovereenkomst. Dit is een Engelstalig document op basis van Nederlands recht. Met een management agreement van Young Law zorg je voor:

  • Heldere afspraken tussen jou en de uitvoerder
  • Het voorkomen van geschillen
  • De juiste opbouw
  • Duidelijke en professionele taal

Voor ‘Maatwerk’ van Young Law komen er extra kosten bij voor de vertaling. Heb je vragen, neem dan contact op middels de chat rechtsonder in je scherm of bel ons op 085 065 47 37.

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

150,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.