Non-disclosure agreement (NDA)

Op maat gemaakt € 60,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 29,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een non-disclosure agreement (NDA) is de Engelstalige variant van een geheimhoudingsovereenkomst. Een non-disclosure agreement bevat afspraken omtrent gevoelige bedrijfsinformatie die je door jouw wederpartij laat ondertekenen. Je kunt in een non-disclosure agreement elk type informatie opnemen die jij vertrouwelijk acht. Een aantal typen informatie wordt niet aangemerkt als vertrouwelijk, zoals informatie die van algemene bekendheid is, informatie die al eerder bij de wederpartij bekend was en informatie die later, na het tekenen van het non-disclosure agreement, alsnog algemeen bekend wordt. Een non-disclosure agreement kan bestaan in drie vormen. Ten eerste een non-disclosure agreement bij een bedrijfsovername. De koper moet het non-disclosure agreement ook opleggen aan zijn personeel en andere bij de overname betrokken personen. Ten tweede is er een eenzijdige non-disclosure agreement, waarbij slechts één partij vertrouwelijke informatie uitwisselt. Denk aan informatie over een nieuw product. Ten derde is er nog een tweezijdig non-disclosure agreement waarbij partijen over en weer vertrouwelijke informatie uitwisselen in het kader van bijvoorbeeld een samenwerking.

 

Waarom heb ik een NDA nodig?

Als ondernemer wil je natuurlijk niet dat gevoelige bedrijfsinformatie van jouw bedrijf zomaar op straat komt te liggen. Met een non-disclosure agreement zorg je dat jouw gevoelige informatie die je met de wederpartij uitwisselt, niet terechtkomt bij derden. Met een non disclosure agreement van Young Law zorg je voor:

  • Zekerheid over geheimhouding van jouw gevoelige bedrijfsinformatie
  • Duidelijke afspraken
  • Heldere taal
  • Besparing op een advocaat

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

60,00