Non Disclosure and Exclusivity Agreement

Op maat gemaakt € 69,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 39,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Non Disclosure and Exclusivity Agreement is een Engelstalig document dat vaak door partijen wordt gebruikt wanneer zij een potentiële fusie of overname onderzoeken. Dit product bestaat in feite uit twee verschillende documenten die samen zijn gevoegd. Enerzijds de non-disclosure agreement (NDA) en anderzijds de exclusivity agreement. Indien u alleen geïnteresseerd bent in een NDA, komt u via deze link op de betreffende productpagina.

Met de NDA beschermt u de interne zaken en zorgt u ervoor dat partijen vertrouwelijke informatie kunnen uitwisselen. Dit is noodzakelijk om vrij te kunnen praten en te onderhandelen, zonder bang te zijn dat de belangrijke informatie op straat komt te liggen.

Met de Exclusivity Agreement (EA) die bij de NDA zit aangesloten, zorgt u ervoor dat er geen verdere vertragingen in het eventuele transactieproces optreden.

Paar tips

  • Deel alle vertrouwelijke informatie schriftelijk. Dit is van belang voor de bewijsfunctie.
  • Schrijf op alle vertrouwelijke documenten het woord ‘vertrouwelijk’. Klinkt een beetje kinderachtig, maar dan is er voor partijen geen onduidelijkheid of iets wel of niet geheim diende te worden gehouden.
  • Regel octrooien en dergelijke in een aparte overeenkomst.
  • Houdt het puur bij de verplichtingen die passen bij een NDA en een EA.

De Non Disclosre and Exclusivity Agreement is een goede manier om uzelf te beschermen. Met dit document van Young Law zorgt u ervoor dat er geen gaten zitten in deze belangrijke overeenkomst.

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

69,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.