Onderaannemingsovereenkomst

Op maat gemaakt € 150,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Bij de bouw van grote projecten kunnen aannemers deels hun opdrachten uitbesteden aan meer gespecialiseerde onderaannemers. De overeenkomst die zij sluiten is een onderaannemingsovereenkomst. Hierin worden de afspraken tussen de hoofdaannemer en de onderaannemer vastgelegd.

 

Waarom heb een onderaannemingsovereenkomst nodig?

Een onderaannemingsovereenkomst kan nogal wat problemen meebrengen. Vaak worden de bedingen die de hoofdaannemer met zijn opdrachtgever is overeengekomen, rechtstreeks gebruikt voor de overeenkomst met zijn onderaannemer. Dit kan problemen geven, omdat vaak wordt vergeten dat bijvoorbeeld een boete beperkt wordt tot het bedrag dat de opdrachtgever heeft opgelegd. De schade die de hoofdaannemer zelf lijdt, kan hij niet meer verhalen. Het is dus van groot belang over dit soort haken en ogen na te denken. Met een onderaannemingsovereenkomst van Young Law zorg je voor:

  • Passende afspraken tussen jou en de onderaannemer
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

Onbeperkt juridische documenten opstellen?


Altijd snel en onbeperkt goede juridische documenten opstellen? Dan zijn de Young Law memberships misschien iets voor jou. Voor een vast laag maandbedrag kan je onder meer onbeperkt juridische documenten opstellen en ontvang je onbeperkt juridisch advies. Kijk snel bij de memberships of het iets voor jouw onderneming is!

150.00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.