Onderaannemingsovereenkomst

Op maat gemaakt € 149,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Bij de bouw van grote projecten kunnen aannemers deels hun opdrachten uitbesteden aan meer gespecialiseerde onderaannemers. De overeenkomst die zij sluiten is een onderaannemingsovereenkomst. Hierin worden de afspraken tussen de hoofdaannemer en de onderaannemer vastgelegd.

 

Waarom heb een onderaannemingsovereenkomst nodig?

Een onderaannemingsovereenkomst kan nogal wat problemen meebrengen. Vaak worden de bedingen die de hoofdaannemer met zijn opdrachtgever is overeengekomen, rechtstreeks gebruikt voor de overeenkomst met zijn onderaannemer. Dit kan problemen geven, omdat vaak wordt vergeten dat bijvoorbeeld een boete beperkt wordt tot het bedrag dat de opdrachtgever heeft opgelegd. De schade die de hoofdaannemer zelf lijdt, kan hij niet meer verhalen. Het is dus van groot belang over dit soort haken en ogen na te denken. Met een onderaannemingsovereenkomst van Young Law zorgt u voor:

  • Passende afspraken tussen u en de onderaannemer
  • Duidelijke en professionele taal
  • Besparing op een advocaat

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

149,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.