Onderhoudsovereenkomst voor standaard computerprogrammatuur

Op maat gemaakt € 120,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Met een onderhoudsovereenkomst voor standaard computerprogrammatuur kun je met jouw wederpartij afspraken maken over het onderhoud van de door jou geleverde of ontvangen computerprogrammatuur.

 

Waarom heb ik het nodig?

Het is van belang dat jouw software op de juiste manier blijft werken, veilig is en up-to-date blijft. In een onderhoudsovereenkomst voor standaard computerprogrammatuur kun je vastleggen hoe vaak er onderhoud zal worden gedaan en tegen welke vergoeding. Met een onderhoudsovereenkomst voor standaard computerprogrammatuur van Young Law zorg je voor:

  • Veilige en up-to-date software
  • Duidelijke afspraken
  • Professionele taal
  • De juiste opbouw

Onbeperkt juridische contracten opstellen?


Eenvoudig en snel in 5 minuten contracten opstellen? Onbeperkt en digitaal verzenden én ondertekenen? Kijk even bij onze abonnementen.

120.00