Oprichtingspakket

Op maat gemaakt € 669,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 180,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Indien u een BV heeft, is het belangrijk dat u deze juist ‘inricht’ met de juiste juridische documenten. Op deze manier is uw BV optimaal beschermd en kunt u echt beginnen met ondernemen. Met het Oprichtingspakket van Young Law hebben wij de vijf documenten, die onder meer vanuit fiscaal en juridische oogpunt noodzakelijk zijn, samengevoegd in één pakket.

 

Deze vijf documenten zitten in het pakket

Aandeelhoudersovereenkomst: leg je de afspraken vast die gelden tussen de verschillende aandeelhouders. Wat in de statuten betreffende de relatie tussen de aandeelhouders is opgenomen, is onvoldoende.

Arbeidsovereenkomst bestuurder: de bestuurder(s) is/zijn in dienst bij de BV en heeft/hebben dan ook een arbeidsovereenkomst nodig.

Managementovereekomst: met dit document voorkom je onnodige inkomstenbelastingdruk en discussies met de belastingdienst.

Rekening-courantovereenkomst: het voorschieten van kleine bedragen tussen de DGA en de BV leg je hierin vast. Doe je dit niet, dan dien je van de Belastingdienst zakelijke rente te rekenen over de bedragen.

Verzoek vermindering verlaging DGA-salaris: grote kans dat je in het eerste jaar dat de BV operatief is, de BV onvoldoende inkomsten genereert om het wettelijke minimum DGA-salaris van €44.000 uit te betalen. Met deze brief verzoek je de Belastingdienst om het salaris te verlagen.

 

Korting

Deze contracten kunt u opstellen middels ‘Zelf Doen’ van Young Law of middels ‘Maatwerk’ van Young Law. Indien u kiest voor ‘Zelf Doen’ van Young Law bespaart u met dit pakket €25,- en indien u kiest voor ‘Maatwerk’ van Young Law bespaart u zelfs €50,-.

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

669,00

Binnen 24 uur uw documenten

Ontvang alle documenten van het Oprichtingspakket geheel op maat binnen 24 uur na bestelling.