Overeenkomst van geldlening

Op maat gemaakt € 120,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Het komt steeds vaker voor dat geld wordt uitgeleend tussen partijen zonder dat daarbij een bank is betrokken. In een overeenkomst van geldlening wordt onderling geregeld wat de voorwaarden van de lening zullen zijn, wat de eventuele rente is, etc. Bij een overeenkomst van geldlening hoeft geen notaris betrokken te zijn, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. Een overeenkomst van geldlening kan vormvrij worden gesloten. Dat betekent dat dit ook mondeling gedaan mag worden. Dit is echter sterk af te raden. Door het sluiten van een schriftelijke overeenkomst van geldlening kan een lening immers later niet ontkend worden.

 

Waarom heb ik een overeenkomst van geldlening nodig?

Indien een lening wordt afgesloten met de bank, wordt een flinke standaardovereenkomst gebruikt. Voor andere geldverstrekkers is het echter niet makkelijk om een duidelijke overeenkomst van geldlening op te stellen waarin alles goed geregeld is, terwijl het juist van belang is dat jij en je wederpartij weten waar jullie aan toe zijn. Met een overeenkomst van geldlening van Young Law zorg je voor:

  • Een passende overeenkomst met de juiste voorwaarden
  • Heldere en duidelijke taal
  • De juiste opbouw
  • Besparing op een advocaat

 

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

120,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.