Overeenkomst kwijtschelding vordering

Op maat gemaakt € 70,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 29,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Bij het kwijtschelden van een vordering komen een aantal juridische aspecten kijken. Het is belangrijk dat dit heel duidelijk op papier wordt verwoord. Zo ontstaat er achteraf geen discussie over het wel of niet kwijtschelden van een vordering. Dit zou natuurlijk vervelend zijn.

 

Waarom heb ik een overeenkomst kwijtschelding vordering nodig?

Met een overeenkomst kwijtschelding vordering zorg je voor duidelijke afspraken. Het is dan ook met klem aan te raden dit op papier te regelen. Het is statistisch zo dat 80% van deze problemen ontstaat door het niet op papier zetten van een dergelijke afspraak. Met een overeenkomst kwijtschelding vordering van Young Law zorg je voor:

  • Duidelijke afspraken
  • Een prettige afronding
  • Besparing op een advocaat
  • Snelle afhandeling

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.