Overeenkomst ontwikkeling en levering software applicatie

Op maat gemaakt € 149,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Software ontwikkelen is een lastige taak. Veel ondernemers zijn hier niet in thuis en besteden dit werk dan ook uit aan gespecialiseerde bedrijven. Van belang is om de afspraken tussen de ondernemer en de softwareontwikkelaar goed vast te leggen vanwege dit specialistische werk. Van belang is ook om een afspraak te maken over bij welke partij de eigendom van de software na de ontwikkeling komt te liggen.

 

Waarom heb ik het nodig?

Naast een afspraak over bij wie het eigendom van de software na ontwikkeling komt te liggen, is het onder meer ook van belang om duidelijke afspraken over deadlines vast te leggen. Het ontwikkelen van software is namelijk een tijdrovend proces. Het vast leggen van duidelijke deadlines van te voren, voorkomen vervelende verrassingen in een later stadium. Met een overeenkomst ontwikkeling en levering software applicatie van Young Law zorgt u voor:

  • Zekerheid over je afspraken
  • Duidelijke en professionele taal
  • De juiste opbouw
  • Besparing op een advocaat

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

149,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.