Overeenkomst ontwikkeling en levering website

Op maat gemaakt € 149,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een website ontwikkelen is een lastige taak. Veel ondernemers zijn hier niet in thuis en besteden dit werk dan ook uit aan gespecialiseerde bedrijven. Van belang is om de afspraken tussen de ondernemer en de websiteontwikkelaar goed vast te leggen vanwege dit specialistische werk. Van belang is ook om een afspraak te maken over bij welke partij de eigendom van de website komt te liggen na de ontwikkeling.

 

Waarom heb ik het nodig?

Naast een afspraak over bij wie het eigendom van de website na ontwikkeling komt te liggen, is het onder meer ook van belang om duidelijke afspraken over deadlines vast te leggen. Het ontwikkelen van een website is namelijk een tijdrovend proces. Het vast leggen van duidelijke deadlines van te voren, voorkomen vervelende verrassingen in een later stadium. Met een overeenkomst ontwikkeling en levering website van Young Law zorgt u voor:

  • Zekerheid over je afspraken
  • Duidelijke en professionele taal
  • De juiste opbouw
  • Besparing op een advocaat

Wilt u ook juridische documenten verkopen?


Krijgt u als websitebouwer of andere dienstverlener vragen over juridische documenten? Met Young Law Friendships kunt u nu zelf juridische diensten verkopen. U kunt met uw eigen juridische portal onze ‘zelf doen’ documenten en ‘maatwerk’ diensten aanbieden aan uw klanten! Ga naar Young Law Friendships om u aan te melden.

149,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.