Overeenkomst ontwikkeling en levering website

Op maat gemaakt € 120,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 49,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Een website ontwikkelen is een lastige taak. Veel ondernemers zijn hier niet in thuis en besteden dit werk dan ook uit aan gespecialiseerde bedrijven. Van belang is om de afspraken tussen de ondernemer en de websiteontwikkelaar goed vast te leggen vanwege dit specialistische werk. Van belang is ook om een afspraak te maken over bij welke partij de eigendom van de website na ontwikkeling komt te liggen.

 

Waarom heb ik het nodig?

Naast een afspraak over bij wie het eigendom van de website na ontwikkeling komt te liggen, is het onder meer ook van belang om duidelijke afspraken over deadlines vast te leggen. Het ontwikkelen van een website is namelijk een tijdrovend proces. Het vast leggen van duidelijke deadlines van te voren, voorkomen vervelende verrassingen in een later stadium. Met een overeenkomst ontwikkeling en levering website van Young Law zorg je voor:

  • Zekerheid over je afspraken
  • Duidelijke en professionele taal
  • De juiste opbouw
  • Besparing op een advocaat

Onbeperkt juridische contracten opstellen?


Eenvoudig en snel in 5 minuten contracten opstellen? Onbeperkt en digitaal verzenden én ondertekenen? Kijk even bij onze abonnementen.

120.00