Overeenkomst van opdracht

Op maat gemaakt € 149,-

Wij helpen jou persoonlijk met een juridisch contract op maat. Een contract dat past bij jouw bedrijf en dat geheel is afgestemd op de situatie. Telefonisch nemen wij alles met je door.

Zelf online maken € 39,-

Binnen 5 minuten het benodigde contract in jouw digitale kluis. Vul een gemakkelijke vragenlijst in, onderteken het online en download het contract. Opgesteld door advocaten en voor een Young Law prijs.

Beschrijving

Bij een overeenkomst van opdracht verricht een opdrachtnemer werkzaamheden voor de opdrachtgever, waarvoor hij een vergoeding ontvangt. Kenmerkend is dat hier uitdrukkelijk geen sprake is van een arbeidsovereenkomst. De vergoeding mag dan ook geen uitbetaling in de vorm van loon zijn en ook mag de opdrachtgever de opdrachtnemer geen verplichtingen opleggen omtrent hoe, waar en wanneer hij zijn opdracht moet uitvoeren. Er mag met andere woorden geen sprake zijn van een gezagsverhouding.

 Waarom heb ik het nodig?

Een overeenkomst van opdracht wordt vaak gebruikt voor freelancers. De freelancer kan zo opdrachten verrichten voor de opdrachtgever, zonder dat hij in dienstverband treedt. Van belang is dat de freelancer ook voor anderen mag werken en dat er geen gezagsverhouding zal zijn. Een overeenkomst van opdracht is een lastige overeenkomst omdat hij al snel wordt gezien als een verkapte arbeidsovereenkomst. Voorkom problemen door een overeenkomst van opdracht op te laten stellen door een jurist. Met een overeenkomst van opdracht van Young Law zorgt u voor:

  • Duidelijke afspraken tussen u en de opdrachtnemer
  • De zekerheid dat geen sprake is van een arbeidsovereenkomst
  • Heldere en professionele taal
  • Besparing op en advocaat

Nooit meer hoge juridische kosten?


Onbeperkt goede juridische documenten opstellen en onbeperkt juridisch advies ontvangen? Dan zijn onze memberships van Young Law iets voor u. Vanaf €35,- p/m heeft u nooit meer juridische zorgen, zodat u zich volledig kunt focussen op het ondernemen.

149,00

Extra: binnen 24 uur uw document

Ontvang uw document geheel op maat binnen 24 uur na uw bestelling.